champanne Gebeliğim ve tam 20 haftalık olduk. İlkinde 17. Haftada hissetmeye başlamıştım bunda hala bebek hareketi mi acaba dediğim tarzda kıpırtılar oluyor o da sadece uzandıgım zaman fark ediyorum kayma veya minik pıt şeklinde. Doktor normal olduğunu söylüyor ama ben bazen endişeleniyorum sizlerde durum ne?
ebruu1616 champanne benim ilk gebelik 20 de hissettim doktor normal demişti 18-22 arası hissedersin demişti öyle de oldu
twobabymomm champanne bana doktor o haftalarda segirme şeklinde 22 23 ten sonra netleşeceğini söyledi. Ben de birinci de plesenta öndeydi 22 de hissettim bebeği. Ama ikincide plensta arkada olduğu için 18 de hissetmeye başladım yavaş yavaş
isimsizuyemi Bende 15 de döndüğünü falan hıssetmeye basladım suan 16 haftalık ama ama boyle harket olarak hissetmedim sadece donerken kasılmam ve sertlesmelerım oluyor ordan anlıyorum bende ılk gebelıgımdw 20 haftada hıssettım
champanne isimsizuyemi evet anlık bi sertleşme oluyor döndüğü zamanlar onları falan hissediyorum yeni yeni ama çok az
champanne 1_2_3_4 içimi rahatlattın ben ilkini daha erken hissedince allah korusun hissizliği kötüye yoruyorum hep
champanne secilmrh böyle duyunca bende bi gariplik var heralde diyorum 😅 aslında o haftalarda da çok az kayma gibi hissetmiştim ama ondan sonra hiç hissetmedim bidaha bide bu hafta anlamlandıramadıgım şeyler oluyor 😅 peki şuan çok şiddetli mi Hareketler
secilmrh champanne bence herkesin vicudu ve bebeğin gelişimi farklı ilerliyor sizde en kısa sürede hissedersiniz umarım 🥰 su an bazı hareketleri dısardan belli oluyor
aselimdurum champanne plasenta yerleşim yeri ön ise böyle hissedersin canım hem geç hem az. Benim kızımda da plasentam ön konumdaydı şuan ki gebeliğimde de öyle ve dediğin gibi kıpırtılar hissediyorum sadece ara ara 18 haftalığım
champanne aselimdurum gidince bi sorayım onu belirtmedi doktor hiç. İnsan varlığını hissetmek istiyor bir an önce😅 bir de 2. Olunca daha erken hissetmeyi bekliyordum
champanne gebelikse 2. Gebeliklerde mümkün olabiliyor ama yapıya göre ilkinde de kayma olarak hissediyorsun ben ilk bebeğimi 17de hissetmiştim 19 20de güçlenmişti bunda 20 oldu tık yok