Ruseybe Slm kızlar ben 36 haftamdayım bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama henüz böyle benim haftalarımda olanlara bakıyorum kemikleri kolu ayağı belli oluyormuş ama ben henüz göremedim çok nadir kemik hissediyorum ama böyle kolunu kaydırdıgını filan görmüyorum karnımdan sizce normalmi siz benim haftalarımda nasıldı hareketleri
Zeynebrima Ruseybe bende hissediyorum ama öyle eli bu ayağı vs olmadı hiç :) bence normal canım belkide karın şeklinden kaynaklanıyordur
Polo Ruseybe yani oynuor Bişeler gezinio Kafası aşağıda olduguna göre ayağıyla gerdiriyor die ayak oldugunu biliyorum Bazen kasılıo ozaman popomu sırt mı bilemiyorum Amannnn takılmıorm işte 😀😀
Ersozburcin Ruseybe canım o senin kilomlada alakalı birazcık. Genelde zayıf insanlarda karın bölgesinde yağ dokusu olmadığından daha net görünüyor. Ablamda çok net görüyorduk kendisi baya zayıfır zaten hamileliğinde 5 kilo aldı çocuk3,5kg doğdu😂 ama ben ah ben 😂 şuan 90 kg ve daha 28+5 hahha yani bence bendede pek görünmez 😊
Zeynebrima Feride959595 nerden anlıyorsunuz ayağı olduğunu ? :) ben anlıyamıyorum 🤭hani bizzat öyle elini hissedemedim ama hep oynuyor bazen delicek gibi oluyor karnımı