dilbenuro Ovu testlerinin yanında gebelik testi de yollamışlar yaptım ilk başta çizgi yoktu sonra kontrole çizgisine benzer morumsu bi çizgi çıktı kaç saat sonra gördüm hatırlamıyorum kuruma cizgisi yapıyor mu bunlar bilen var mı Dpo 10 bugün
nr0900 dilbenuro evet kuruma cizgisi yapabiliyor bazıları yaptıktan bikac saat icinde ama ilk 10 dk önemli
dilbenuro bebegimle_ben işte yaptım oda çok geç bi vakitte bakabildim kızım rahatsızdı o yüzden bi çizgi var ama ne zaman çıktı bilmiyorum
dilbenuro bebegimle_ben inşallah kuruma vs değildir çünkü kontrol cizgisi gibi morumsu biraz anlamadım
bebegimle_ben dilbenuro tekrar test yap canim baska testle ben 10 test yapmistim baska baska emin olmak icin
dilbenuro bebegimle_ben bilemedim sabah yaptım ama ilk idrar değildi öğleden sonra yaptım bişi çıkmadı galiba bu ayda elendik 😏
gizem_2002 Ben de o şekil oğrendim bu testle betam 66 cıkmıstı flaşla görüyodum cizgyi inşallah hayırlısı
gizem_2002 dilbenuro sakın ümidini yitrme hiç beklemediğin anda oluyor ben bu ay ditosumkı yeter ya olmuyosa da napim ama bi baktık silik çıktı inşallah seninde kucagım dolar rabbim sana da nasip eder
dilbenuro gizem_2002 inşallah kızım 5 yaşında o çok kolay olmuştu Buda öyle olur sandım ama strese soktu beni
Esma006 dilbenuro bende seninle aynı durumdayım köye gidince beklemek zorunda kalicam hayırlısı olsun inşallah ❤️