asaf1234 25+4 günlük hamileyim bebek arabası almak erken mi sizce ya E bebekte bayram indirimi var bidaha indirim olur mu böyle bilemedim
1cey asaf1234 bence erken değil illa son haftalar alınacak diye bir şey yok bence son haftalar yorucu oluyor alışveriş durumları erkenden bitirmek en iyisi
doimom asaf1234 ben 14 haftalıkken alışveriş yapmaya başladık bebek odası takımı , bebek arabası, ana kucağı , anne yanı yatağı vs özellikle büyük parçaları aldık, diğerleri gördükçede alınıyor
dgngr asaf1234 çok küçük değil almak istersen ve hediye gelmez dersen al. Ben prego alcam kesin diyodum ama baby home 1010 hoşuma gitti. Pusetle 8500 istersen bak
dgngr minecikk bilmiyorum. Eğer marka güvencesi olsun meteryaller kaliteli malzemeden olsun hem de uygun fiyatlı olsun dersen “ Elele Hera çift yönlü bebek arabası “ na bakabilirsin. Ben daha almadım tecrübem yok ama çok araştırdım. Diğerleri pahalı geldi. Eğer bütçem elverişli dersen “ Prego range pro “ ya da bakabilirsin.
rvsss asaf1234 erken değil bence son haftalar aşırı yorgun oluyo insan enerji Cok cabuk bityo şuan bi tane zıbın bakıp almaya bile enerjım yok 30. Haftada neredeyse bütün eksikleri hallettim 34de lohusa takımı vs hallettim