zetabloom Bilenler yaşayanlar yorum yaparsa sevinirim 1 hafta önce 2. Sezeryanı oldum Bugun fark ettim kesi yerinin uc bitiş yerinde elime içten ceviz buyuklugunde top gibi bir şey geldi yani elimle hissettim
Mege_Adanisa zetabloom bende 1 hafta oldu sezeryan olalı öyle bir şey yok ama göbek deliğimin etrafı ve içi çok kötü ağrıyor sizde de var mı böyle bir acı
Gokturkmom_ zetabloom ilk zaman top gibi değilde dikişten dolayı bi taraf şiş duruyordu dikişten dolayı oluyor normal demişti doktorum
GamzeAGacs zetabloom Canım aynı durumu geçenlerde bende farkettim .Senin şikayetinle tıpatıp aynı.Ameliyatımın bitiş yerinde top gibi şişlik var .Ben sezeryan olalı 2 ay oldu .Hatta yarın için genel cerraha muayeneye gidecektim.Sanada yazabilirim yarın muayene olduktan sonra.
tugbaugur zetabloom içten değil ama benim dışta şişlik olmuştu top gibiydı enfeksiyon olmuş şırıngayla aldılar
Ruyasekr2089 Gokturkmom_ ne zaman geçmişti bu durum? benim 40 gün oldu hala bi taraf daha şiş duruyor
zetabloom GamzeAGacs çok sevinirim lütfen🥺haber bekliyorum sizden Allah razı olsun🙏🏻 İnsallah kendiliginden geçiyodur Netten baktım geçiyor yazıyor ama tabi geçmeyen de var
GamzeAGacs zetabloom Rica ederim ne demek .Dediğiniz gibi İnşallah önemli bişey değildir kendiliğinden geçen bişeydir. 🌸
Smr5353 Benim ikinci sezeryanda kesi yeri daha fazla oldu sizinde oylemi. Ondanmıdır bilmiyorum ama ilkine göre cok fazla agrılarım oldu ilk 3 gn ayaga çok ama çok zor kalktım acaba dr danmı kaynaklı anlamadm
zetabloom Smr5353 benimkinide tam tersi eskisine göre daha kısa kesmişler Doktordan dr a degişiyo iştee bencede
Cicianne55 zetabloom top gibi değil de bir tarafı daha böyle şişkin gibi ama normal sanırım. Deriden kaynaklı. Doğumdan sonra başka doktora gittiğimde dikişi çok beğenmişti. Hatta ben de sordum şu tarafta bir tık daha şişkinlik var niye diye o normal bisi olma dedi. Daha da takmadım. Hala elleyince hafif bir şişkinlik var ama izi kalmadi çok şükür çok önemli değil.
ABusraaaa zetabloom eğer aynı şeyden bahsediyorsak benimde dikiş yerimim altında sertlik vardı ama hani bı taraf değil dikiş boyuncaydi aslında ben öyle takmamistim çünkü dikiş boyunca olunca herhalde diksten kaynaklı dedim 2. Sezerynimida aynı doktora olmuştum ameliyatta o fazlaligida aldım demişti 😀 daha sonra sorduğumda vücutla alakalı olabiliyor demişti. 2. Sezeryandan sonra öyle bı durum olmadı. Kasım ayında 3. Sezeryanimi oldum öyle birşey gene olmadı.