Semisko Arkadaşlar 20 haftalık gebeyim bacaklarımda oluşan ödemden ötürü idrarda protein bakıldı 24 saatlik sonucu 350 çıktı normal gebede 300 sınırmış. Dr beni nefrolojiye yönlendirdi bu kez idrarda kreatinin bakıldı sonuç 61 . Dr henüz sonucu görmedi aranızda baktıran ya da fikri olan var mı ? Preklamsi olmaktan korkuyorum
Kelebegimmm Konu açılmışken bişeyde ben sorayım.benim erkek kardeşimde keratinin olduğunu öğrenmiş ama neden nasıl öğrendi bize söylemiyor.nasıl bişey olmuş ola bilirki tahlil yaptırsın öğrensin.öğrenci olduğundan dolayıda son zamanlar zayıflamış
Semisko Eih92 internetten aldım sonucu referans gözükmüyor sinir oldum gözükse az çok kendim de yorumlarımda maalesef o kısmı göstermiyor
Eih92 Kelebegimmm oda olabilir idrara çıkarken sorun yaşayabilir yada cıkamayabilir taş var ise oda kreatin yükseltir
031965 Benim de20 haftalıkken filan idrarda kreatinin çıktı, çok aç kaldığın zaman vücut proteini yakıyormuş yanılmıyorsam bu yüzden yükseliyor. Aç tok idrar tahlili yaptırmak da önemli benim doktorum tahlilde bi yanlışlık olmuştur demişti önemsememişti