dusperisi cnsnl Bende geçtim bu süreçten çok korktum çok araştırdım bı ara aklımı kaybediyorum sandım sana en büyük tavsiyem sakın araştırma araştırdıkca içinden çıkılmaz bı hal alıyor bana yapışmış dediler arkadan geliyordu benimkide mesaneye kadar yapistigini söylediler 28. haftadaydim sanırım masada kalma rahmin alınması kan transfüzyonu yoğun bakım süreci bütün olasılıkları duydum malesef ama çok şükür basit bir ameliyat oldu normal bı sezeryan oldu yapışma yoktu arkadan gelmesi bu yüzden büyük bir şans önden olunca eski sezeryan yerine ordan mesaneye yapışma ihtimali çok yüksek oluyor
cnsnl dusperisi ya o kadar ferahlattın ki içimi 🥰Allah razı olsun . İnşalah benim de kolay geçer cnım aynı şeyleri bende duydum hep hatta cuma kont vardı 1 hafta daha öne çekdi dr 33 de yatış 34 de doğum dedi bakalım güzel geçer benimde inşalah 🌸
cnsnl berffinnn merhaba cuma gittim yapışmış dedi bi damar kalınlaşmış dedi . 33 de yatış yapcaz 34 de doğum dedi ciğer geliştirici de yapcam erkene çektiğim için dedi 9 nisana tekrar kontrole çağırdı canım sen naptın gittin mi?
Hasret18ayaz cnsnl plesenta previa totalis +akreata +17. Hafta pprom(erken su gelmesi) 33+6 doğum yaptım bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
esratugla cnsnl birebir aynı tanı ile 35. Haftada 18 aralıkta doğum yaptım. Bende de yapışıklık vardı, ilk gebeliğim. Oğlum 3100 gram doğdu küvöze falan da girmedi çok sağlıklıydı, korkma sağlıkla kucağına alırsın inşallah
cnsnl esratugla amin canım çok sağolun Sağlıkla hayırlı evlat olarak büyüsün Bebekleriniz inşalah . Şu yorumları okuyunca içim rahatlardı:)) genel anestezi ile mi oldunuz spinal mi?
berffinnn cnsnl İnşallah çok kolay geçer banada yukarı çıkmamış daha dedi ama başka bir dr daha gittim oda bana eşik aşağıda değil düşük riskin var dedi kafam çok karıştı Allah kolaylık versin valla Zor ya
dusperisi cnsnl genel oldum canım ama inan bana bu doğumum diğerinden kolay geçti daha çabuk toparlandım bilmiyorum doktorla alakalı oladabilir
AuraMomB cnsnl canım 36.haftada kasılmaların olabilir açılman olabilir bundan dolayı kan kaybı geçirebilirsin. Allah evladını sana bağışlasın kolay doğumun olsun inşallah
cnsnl AuraMomB amin canım Allah razı olsun hepimizin evlatlarını annelerine bağışlasın inşalah. O yüzden erken alıyor ozamn sağol canım
cnsnl dusperisi ayy inşalah benm de öle olur rabbim sizin de sıkıntılarınızı ferahlatsın gidersin beni çok rahatlattınız siz🥰🙏🏼 bende genel istiyorum doktorum spinal le başlıcam bebeği doğurcaz sonra genele çevircez amaliyata dedi ama ben diğer doğumumda da genel olmuşdum çok rahattım sadece bu doğumum erken olcak bebek etkilenir mi anesteziden die düşünüyorum sadece ? Sizin kaç fafyalık doğmuşdı ? Daha önce benm spinal tutmamışdı ve bende travma yarattı o yüzden spinal le başlarsa panik olurum diye düşünüyorum hiç istemiyorum çünkü
AuraMomB cnsnl evet canım, bende Plesanta privie yok ama Serklaj dikişim var doktorum eğer 36.hafta kontrolünde bir risk görürse o gün direkt sezeryana alırım dedi. Kilosu vs iyi ise 34.haftadan sonra doğmalarında sorun olmuyor yeter 34’den önce gelmesinler 🙏🏻🫠❤️
dusperisi cnsnl amin inşallah canım benim doğumum 31+2 haftalık oldu sancım ve acilmami durduramadik üzerine kanama da eklenince mecburen erken oldu doğumum normal sezeryan kadar sürdü
melegim91 cnsnl Bende aynı ilk sebepten sezeryan oldum ilk gittiğim doktor beni çok korkuttu yok kan takviyesi ile doğuma gireceğiz yok erken doğum olabilir 36 da alırız en geç dedi başka doktora gittim sonra sadece dikkat etmem gereken şeyleri söyledi bana gün verirken perşembe mi olsun cuma mı olsun dedi bende 1 gün önce kavuşayım bebeğime diye perşembe dedim 37+6 da sezeryana girmiş oldum.Cuma deseydin 38 olacaktım tam yani bir kanama yada bebeğin kilosu fazla olmayınca 38 e kadar beklenebilir aslında.Ben hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür
cnsnl melegim91 ne güzel sizin belkide kapatma şekli farklı sanırım keşke bana da farklı bi doktor farklı görüş söyleseydi . Ben çok doktor gezdim canım hatta bi tanesi 32 de yatışını yaparım demişdi bi perinatolog o da doçent çünkü. Yani 5-6 dr gezdiysem hepsinden aynı riskler ve doktorun ne diyorsa ona uy dediler bende yoruldum artık doktor gezmek den. Şimdi ki dr işde şehir hastanesinde doç perinatolog çok iyi bir doktor işinde iyi insanliği iyi beni dinliyor rahatlatıyor ama erken almak zorundayım dedi işde .neyse sağlık olsun bakalım.
cnsnl berffinnn nasıl yani eşik aşağda değilse düşük riskin neden varmiş canım. Sordunmu? 2 hafta sonra tekrar git dr a yada bi başka dr a daha git bakalım ben çok gezmişsin hepsi ayni şeyleri söledi