cadii mucizem2geliyor hayırlı sağlıkla kucağına aalmayi nasip etsin Allah’ım bende 27 nisan ay inanmıyorum sıra bize geliyor
seher_3590 mucizem2geliyor ayy inanmıyorum bizde bugün gün aldık 1 NİSAN şaka gibi çocuklar geliyor istisnasız herkes bu espriyi yapıyor 😄😄
zatenikizannesi mucizem2geliyor çarşamba kesin belli olacak ama büyük ihtimal 1 nisan benimki de 😁 sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun insaallah
klncbebek mucizem2geliyor bizde 1 Nisan’a aldık ama şaka gününe denk geliyor ileride sıkıntı yaşamasın dedik birde işlerimiz var diye 3 üne olcak gibi bakalım😀Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin İnşallah hepimize🤲😊
mucizem2geliyor @seher_3590 tsbiki heyecan korku fln karışık 2.sezeryanim olck benim 2 yıl önce oğlumu doğurdum ama yine korku var senin
seher_3590 mucizem2geliyor benimde aynı canım 2.sezeryanim olacak 6 yaşında kızım var. Ama çok korkuyorum ya gece rüyalarıma kadar giriyor 🥲 sağlıkla hayirlisiyla kucağımıza alalım inşallah
klncbebek mucizem2geliyor amin İnşallah 🤲çantanız falan hazır mı? Ben hala hazırlamadım doğuracam ama banada şaka gibi geliyor ikinci sezaryenim haliyle korkuda var🥺
mucizem2geliyor @klncbebek geçen hafta hazırladım ailemin zoruyla bana kalsa gitcegim gün 😃 yapardım evet ya korku cidden var ameliyattan değil SONRAsi ağrı problemi
klncbebek mucizem2geliyor evet ilk ayağa kalkış ve spinal olursa napcam düşüncesi var ilki genel olmuştum ay her türlüsü zor ya Rabbim yardımcımız olsun
mucizem2geliyor @klncbebek cnm spinalden hiç korkma ilki spanaldi benm çok güzel geçti ayağı kakkmis evet biraz zor:( @cadii teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
mucizem2geliyor @seher_3590 bnm oğlum 2 yaşında valla nerdeyse 9 aydır be 50.kere rüyamda sezeryana girdim hep rüyalarıma çıkıyor âmin inşallah alırız