hd_d merve_tp kız sasirtmali sorular gibi olmus seninkiii emin olmamakla Beraber istanbul diyorum ahahahaha dogruumuuuu🙈 deglse jokerimi kullanmak istiyorum 🤣🤣
hd_d seher_3590 tozu tuzu kızi hmmmm bak en zoru bu olablr ama bilmiyorum hahaha🤣 peki neden bunlar tuz anladm ama toz ve kiz neden canm
seher_3590 hd_d vallahi canım bende bilmiyorum ÇANKIRI burası benim memleketim değil tayinciyiz 😀 doğal tuz olduğu için burada tozda cok oluyor ama kiz olayını hala anlamış değiliz bizde
hd_d kimchikimdi adana askmm Adanaaaaa ayyy askmmm cok merakkk ediyorumm guzel miii yaaa limonla kimyonla falannn acayippp merak ediyorummm
kimchikimdi hd_d Aşkım hamilesin ama ya nasil diyim simdi 😭 Oğlum 6 aylık 7 8 aylık olsun denettirecem düşün 🥹 özür dilerim😭😭😭
hd_d kimchikimdi Yiyememm mi hamileyken Sen seviyomusunnn tadi nasll anlat askm canim cekmez sadce merak benimki🙈🤭
melegim91 kimchikimdi Güneş silah ateş diyince Allah allah ne alaka dedim sonra Adana diyince taşlar yerine oturdu 😅😅
hd_d Elisa0110 evett evet oda varr katedral falan varr suktanhani aslinda gezip görülecek cok sey var sen nerden biliyosun