LadyX Herseydenbiktim sanırım hiçbir şey anlamasalar da o değişen renkler, ışıklar onları cezbediyor 😅 aslında ilk doğduklarında hiçbir şeyi net göremiyorlarmış o yüzden ışıklara bakmak hoşlarına gidiyor sanırım
Herseydenbiktim LadyX Ay çok şükür, bayramdan sonra bizde alacağız muane günü bakalım nasıl geçecek. Her şeyimizi takip ediyor bakıyor bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ama sandığımdan daha narin oldukları için emin olamiyorum🥺
LadyX Herseydenbiktim Allahım korusun evlatlarımızı yaaa 😇 gözüne damla damlatıp göz bebeklerinin büyümesi için yarım saat bekletti sonra muayene etti ışık tuttu bir cihazla baktı bu kadar
Herseydenbiktim LadyX Amin çiçeğim amin🫶🏻 Ay teşekkür ederim bende normal bakıyor sanıyordum hani elini takip ettiriyor vs vs diye
1oglanannesi LadyX 2 yasinda oglum en sevdigi oyuncak demiyimde bi kitabı var tüm gün açıyo bana sorular soruyo bu ne bu ne bu ne tüm gün yapar hiç sıkılmaz bazen yer degisiyoruz ben soruyom o söylüyo böle😅
merve588 LadyX simdi gene ördüm dogacak olanı da alıştırmak istiyorum inşallah oda abisi gibi alışır rahat ederim bu konuda🥹
eslem2121 LadyX oğlum pipet hastası kızım ıslak mendil dizmeyş severi 😂temizlik yapar bebeklerini siler
bebeklerim__ LadyX kesinlikle ıslak mendil paketi bide yıllar önce oğlumdan kalan yırtık yarısı olmayan popit asla elimizden bırakmıyoruz 😀