seloanne Doktorla görüştüm akıntım vardı sarı renkli ve bu ilacı verdi kullanan varmı risklimi etkilimi korktum fitil olunca
ysmnsen seloanne niye riskli olsun canım doktor vermiş sonuçta bende akıntım olunca kullanmıştım tek kullanımlık olandan fitili koyduktan sonra 10/15 dakika uzan tuvalete gidince zaten beyaz beyaz akıyor normal yani akması korkma
elaefem seloanne bende kullandım pakette iki tane vardı.kaşıntı ve akıntı vardı ilk iki gün geçer gibi oldu şimdi tekrar başlıyo tam geçmedi sanki
seloanne ysmnsen doktora msj atmistim ilac yazmis direk o yüzden çok şey olmadim bakmasıni gerektiren bir durum varmiydi veya sizin teshise ne demisti
elaefem seloanne su gibi benimki sarı renk.bide vajinal kaşıntı oluyor ama fayda etmedi sanırım bgn tekrar olmaya başladı
elaefem seloanne 22 yim.evet iki defa verdim kültürde bakıldı sen verdin mi idrar tahlili.lökosit veya bakteri çıkıyor mu idrar tahlilinde
seloanne elaefem yeni baktırmadım 3 hafta olmustur tahlil vereli bisey cikmamistı doktora mesaj attım akıntım var diyince bunu kullan dedi muayne fln etmedi
seloanne ysmnsen kac haftalikken kullanmistin,ilaci aldimda eczacı korkuttu simdide 4 aylıkken önce fitil bilemedim düşük fln olmasin dedi herkes bisey diyor