Ersozburcin dml33 mesela bn heralde denizi görmeyince yaşayamam sinirliykende mutluykende o deniz görülecek 😂
Deletedmom308 Ersozburcin reyapta normalle sezaryen arasında 300 lira fark var. Medlife ta ki fark 1000 lira. Ama gördüğüm kadarıyla da medilife ta ağırlıklı olarak normal doğum yaptırılıyor :)
Ersozburcin Deletedmom308 anladım cnm inş hayırlısı ile doğumun gerçekleşir bebişini alırsın kucağına😊
haticenur1 Ersozburcin 31+2 oğlum olucak nasipse doğum mayıs 11 dedi dr ama kesin deil belki mayısın ilk haftasında olabilir bakalım artik
Nerm7n Ersozburcin Bizde 31+5 olduk Normalde 16 Mayıs Doğum ama ben sezeryan düşünüyorum. Mayıs ilk haftası nasipse gelecek Güneş kızımız🌞
Gulsum2308 Ersozburcin tabi 40 a kadar beklerlerse 🙈😂 nolur nolmaz diye işimi garantiye alıcam ben 😄 sağlıkla zamanında gelsin inşallah kuzucuklar 🥰
DeryaZ Ersozburcin 20mayısa kadar doğarsa boğa olucak hayırlısıyla☺️ Eşim ikizler hiç istemiyo gerekirse sezeryan olursun diyo şakasına😂
Ersozburcin DeryaZ hahha ikizler tanıdık mı var 😂 bende boğayı tercih ederdim ama muhtemelen ikizler olcucak öinik tavşanım 😂😂
Ersozburcin dml33 malesef evden görücek kadar yakın değiliz ama sahile inebiliyoruz😂 tabi mersinde olunca eminim muhteşem bir manzaran vardır 😊 yıkya ne kıskancam 🤣🤣🤣 inşmbebişinle güzel güzel fotolar çekersin deniz manzarasında 😊😊😊