2cocuk2kopek Ersozburcin ben de 30.haftamdayim yakin sayiliriz bende Akbatinin ordayim😌 Ama dogumum ne zman olacak belli degil erken dogum riskim var. 34.haftamdan sonra duruma gore bakacak net tarihim yok😐
Ersozburcin 2cocuk2kopek yakınmış cidden hangi hadtahaneye gidiyosun? yani bnm doktorum max 1 haziran dedi ama tabi bilemiyorum bende bir an önce mayıs olsun istiyorum heycan dorukta 😂
Ersozburcin DeryaZ haha belli zaten yoksa o kadar bilenilmez bir burca 😂😂 ama inş okadar kararsız olmazlar 😂
DeryaZ Ersozburcin inşallah bakalım boğa olursa da zor olucak ben kova eşim aslan bebiş boğa hepsi lider burçlar evde artık kimin sözü geçicek belli değil 😂😂
2cocuk2kopek Ersozburcin Avcilar anadolu hastanesinde Özcan beye gidiyorum canim. Vee simdi fark ettim cocuklarimizin adi ayni olacak senle😌 Bizde Ayaz koyucaz
Ersozburcin Nursemomm ohh maşallah deneyimli anne 😊 İkinci kararını nasıl verdin ne kadar var aralarında ?
Nursemomm Ersozburcin 3 yaş var canm bence yeterli 2 yılda olabilirdi çok heyecanlı keşke daha erken düşünseydim de dedim 😍
DeryaZ Cinars16 31+5 iz mayısın 20si gibi planlıyodm ama erken olur denince 10u gibi hazır olmam lazım diye düşünütorum eee haliyle temizlik kıyafetleri falan ona göre hazırlamam gerekicek
Ersozburcin Nursemomm yanş biz daha biri yapmadık o yğzden tam cesaret edermiyim ikinciye bilmiyorum ama olursa bnde 3 yaş ideal diye düşünüyorum 😊 baklım kısmet önce biri bir kucağımıza alalım 😂
Misskaynak Ersozburcin canm bende medicanaya gectim isik beye oda gezme feln nasil oluyor ne demek lazm bende gwzmek istiyorumm dogumum 25 mayis kismetse
Ersozburcin Misskaynak onun için muasebe kısmına gidiyorsun onlar kata yönlendiriyorlar boşta olan bir odayı gezdiriyorlar ben standart odaya baktım gayet iyi vipte varmış ama orayı düşünmediğim için gezmedim açıkçası.
Ersozburcin 2cocuk2kopek haha ne güzel ayaz ismini koymaya karar verene kadsr dikkat etmemişim ama geçen sokakta bir anne bağırırken duydum çok güzel geliyor kulağa çok severek koydum inş oda beğenir 😂
Ersozburcin Nursemomm hadi inş😊 gğnler geçmşyo gibi geliyo gerçik yaklaştıkça daha zor oluyomuş ama kısmet 😂