nurbus1 Sanki benim belirtilerim azaldı gibi kasık agrılarım vs yok, arada bi bulantım oluyor kötü koku sigara vs oldumu ama onun dışında gayet iyi gibiyim bu normal mi? İştahımda da azalma var sanki :(
UmutluYasam nurbus1 göğüs hassasiyeti ara ara gelip gidiyor burnum tıkalı kaliteli nefes alıp veremiyorum 1,5 kilo aldım hop diye karnım şişti ve çok kaşınıyor korkuyorum çatlar diye
ayse455 Normal canım benimde aynı olmuştu iştah konusu inişli çıkışlı olabiliyor sanırım bu dönemlerde .belirtiler de birden kesilince insan korkuyor ama normal merak etme 🙃
pengumommy Ben yarından sonra 14 gireceğim iştahsızlık uykusuzluk bel bacak kalça ağrısı mide bulantısı gecelerim gunduzume girdi 🥲
nurbus1 pengumommy benimde sag kasıkta yanmalae oluyor ara ara magnezyyumu suan haftada 3 kullanıyorum iyi geliyor
pengumommy nurbus1 benim kalça ve bacak ağrım olduğu için gudne iki sefer alıyorum o halde bile kesmiyor ikiz olduğundan kaynaklı ağrılarım çok olduğunu söylüyorlar ekstra kalsiyumda başladım doktorlar yazmak istemiyor ama teyzem ebe o önerdi kullanmaya basladim