kızlar merhaba ben 6 ay önce 4 aylık bebegimi kaybettim gebeydim erken suyum geldi bundan dolayı Gebeliği durdurmak zorunda kaldılar doğuştan rahim Anomim varmış T rahimim doktorum öyle söyledi daha önceleri de 5 haftalık ve 6 haftalık kayıplarım ve birde kimyasalım var en sonuncusu da 4 aylıktı doktorum histeroskobi ameliyatı olmam gerektiğini söyledi rahim gebelik taşıyamıyor belli bir aydan sonra düşüklere sebep oluyor ya da işte erken suyum gelmişti bu tarz şeylere sebep oluyor ben ameliyatı oldum normalde 20-25 dakikalık bir ameliyat ama benimki 1 saat sürmüş bayağı sıkıntılıymış doktorum gerçekten çok ihtiyacın var olmasan yine çocuğun olmazmış dedi bunu sormamdaki sebep aslında daha önce buna benzer veya böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ameliyat oldukdan sonra ilaç tedavisi uyguladı 2 ay bitti artık gebelik düşünebilirsiniz dedi ama ben açıkçası fazla yaklaşmak istemedim bu duruma çok fazla sıcak bakmadım , ama doktorum beklemem gerektiğini söyledi aranızda buna benzer bir şey yaşayan oldu mu olduysa nasıl bir şey oldu neler yaşadı ?
Histeroskobi ameliyatı olup da ne zaman sonra gebe kaldı bunları öğrenmek için açıkçası yazdım. Gebe kaldıysa gebeliğin nasıl ilerledi beni bilgilendirebilir misiniz????