gunes111 Kızlar bilenleri etiketleyin kuzenim yılardır çoğu olmuyor 15 yıldır imam nikahı 10 yıldır resmi nikahı var tüp bebek yaptı 10 haftalık şimdi sizin tahinlileriniz nelerdir genelde cinsiyet tahinlilerini yapıp doğru bilenleri etiketleyin
gunes111 sndyy_4343 canım yanlış anlama çok çok eski bir resim atmışsın keşke yeni olan resim atsaydın belki bir tahminlerimiz olabilirdi öncelik sağlık sonrasında Rabim gönlüne göre verir inşallah
sndyy_4343 gunes111 kız dönmüyor kimse 😭🤣🤣 mersktan catlicam telefonu bırakamıyorum sürekli kontrol edşyorum acaba yazan varmı diye 🤣🤣
sndyy_4343 gunes111 Ben kız gibi gördüm hissettim sanki Rabbim gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin 💖💖
sndyy_4343 ozemay erkek gibi hissettim gönlünde ne varsa Rabbim onu hayırlı kılıp sana nasip etsin ❤️❤️❤️
ozemay sndyy_4343 ben kız hissetsemde çevremdekiler sizin gibi erkek diyor☺️😅 amin cümlemizin inşallah ❤️
gunes111 ozemay yok kafa tarafından değil bacak olacak tarafından keseden ve hisiyta dikatli bakarsan pipi var çok minik olsada 😂
gunes111 ozemay özele gidip 10 haftalık öğrenen çok arkadaşlarım var şans işi oda kendinigösterirwe erkekler var