Selam, anneler fiyat araştırmasına girenler için bu gün tek tek arayıp bilgi aldım. İşinize yarar belki diye paylaşacağım.
- Elçi divanlı nilüfer doruk 7500₺ 45/50 dk sürüyor, cd video, renkli fotoğraf veriyor (içime sinen burası oldu konuşması bilgilendirmesi, zaten hastaneyi de biliyorum)
- Tuğba özyaman jimer radyoloji uzmanı 45 dk 7500₺
- Sonomar ultrason 4000₺ nakit , 4500₺ kart zafer sivri video çekimi yok, her yerde siyah beyaz bakılıyor 15/20 dakika sürüyor (çok kısa sürüyor detaylı bakılacağına inanmıyorum)
- Tomokay naile bolca topal 30/60 dakika arasında , flaş bellekte teslim ediliyor, 7500₺
- Ultramed 7300₺ , mehmet özer fotoğraf veriyor renkli 30 dakika kadar sürüyor fsm garanti bankasının arasında (kız biraz yorulmuş konuşuyor)
- Hayat hastanesi fatma şentürk, vedat saraç, Hakan kılıç, 30 dakika , 8630₺ - ssklı 2210₺+5025₺ 7235₺ (aktarıyorum deyip telefonu kapattı)
- Yalova atakent 6215₺ , radyoloji uğur yıldırım 30/35 dk , fotoğraf video yok
Ben nilüfer dorukta yaptırmaya karar verdim, bildiğim bir yer konuşan arkadaşta çok güzel konuşuyordu bilgilendirmesi vs. Eğer bebek kendini göstermezse uzatıyorlarmış ya da farklı bir gün tekrar çağırıyorlarmış. Cd olarak vermelerinin sebebi de kendi doktorumuza verebilmemiz onunda incelemesi ve takipte kalması içinmiş. 🤍