platestopu merve1390 Zorlu bir yoldu ben özel ebe tutmuştum zaten tutmasaymişim yapamazmışım direk sezeryan isterdim ebem çok destek oldu epidural istedim epiduralle cok hizli ilerledi eger yaparsaniz sizede tavsiye ederim en son bebeği ordan çıkarttiklari an resmen içimden tonlarca yük çikti cok rahatladim dikişim var biraz oturmada kalkmada sıkıntı yaşıyorum onun dışında iyiyim çok şükür ama şunu anladim ki kolay doğum diye bişey aslaaa yokmuş ikisininde zorluğu aynı biri önce biri sonra sadece
mtlu16 platestopu hayırlı olsun bende bursa da ssvd istiyorum hangi hastanede doğum yaptınız ssvd doğum ücretleri çok yüksek diyorlar ne kadar doğum fiyatı acaba
platestopu busraahanimm dün akşam 7 de ksilmalarla gittim ssvd olduğum için yatış verdi 3 cm geldiginde epidural istedim 4 cm bekliyelim dedi rahim ağzı sertmiş biraz epidural orayi yumuşatti açti cok hizli ilerletti süreci çok şükür sabah 6 gibi tam sancilar başladi 10 da doguma girdim
dilanncann platestopu hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi.. özel ebe icin ne kadar ucret ödediniz acaba özel hastanelerden daha uygun mudur ? Bende ssvd düşünüyorum hersey yolunda giderse inşallah
aslkcygt platestopu suni sancı almadınız o zaman hiç bide kasılmalarınız düzenli mi geliyordu yoksa düzensiz kasılmalarla mı gittimiştiniz hastaneye
busraahanimm platestopu ay bu hayırlı olsun tekrarsan size Bayram hediyesi olmuş maşallah. Peki epidural alınca sancılarının nasıldı. Ikınmanizi etkiledi mi . Bir de ssvd için sizce iyi ki yapmışım dediğim birşey vadmj hamilelimte beslenme olur başka bişey olur. Dilek hanım ile doğum nasildi
platestopu aslkcygt aslkcygt yok almadım suni sancı doktor kontrolüme dün öğlen gitmiştim zaten açılma hala 1cm demişti ilerleme yoktu ama rahim uzundu aşağı inmiş dedi uyarı verdi oraya bugün doğum yaparsın diye tahmin ediyorum olmadi bayram dönüşü yatışını yapariz günün doldu artık dedi eve geldim kasilmalar ufaktan başlamıştı yürüyüşe çıktım birde yerleri oturup ellerimle siliyordum başlatması için yemeğime giriştim yemeği pişiremeden dolaba attım hastane yolunu tuttuk🥲
platestopu busraahanimm Teşekkür ederiz🥰 Hayır sancımı kesmedi yorulmuştum dinlemem için ufak doz verildi sancılarım yine geliyordu ama o ara dinlenme süresi biraz daha uzamıştı sancı yine vardı anlıyacağınız hatta neden kesilmiyor bu sancılar boşunami istedim diye söyleniyordum o sırada 😄Ikınmalarımida etkilemedi haliyle.Kolay bişeymi değilmiş ama çocuğu ordan çıkardılarmı hepsi bitti dünya yükü kalktı çıktı içimden resmen öyle bir rahatlama . Beslenme vs normal beslendim özel ebe tuttuğum için onun yönlendirmeleriyle egzersizler masajlar ahududu yapragı çayi hurma vs o şekilde ilerledim hep.Dilek hanım içinde iyiki diyorum Allah razı olsun destekledi hep yani zaten Anne gibi abla gibi bir kadın herkeze karsı🥰
busraahanimm platestopu biz de inşallah temmuz sonunda ssvd deneyeceğiz. Çok umutlandım. Dilek hanım bana da cevval bir anne gibi geldi hep muayenelerde çok ılımlı iyi. 18 . Haftaya girdik bizde
muamma platestopu merhaba dilek hanımın hastasıyım 3. Gebeliğim kontroler 3 ündede onda doğum nasip olmadı şimdi düşünüyorum nasipse inşallah nasıl normal doğum sizce tedirginim ilk defa özelde yapıcam
denizk24 platestopu gözünüz aydın olsun sağlıcakla büyütün inşallah 🥰 sezeryan sonrası kaç yıl geçmişti acaba ? 🌸
platestopu dilanncann Amin teşekkür ederim hastanemde özeldi ama ona rağmen birebir benimle ilgilenmesi için özel tuttum her anımda doğum sonrasına kadar yanımdaydı destekledi beni 3 bine gebelik sırasında eğitim aldım ebemden doğum sırasında yanımda olması icinde 17 bin ödedim
rege0119 platestopu benim konuştuğum ebe gebelik döneminde 10 bin doğum zamanı yanımda olması için 30 bin tl istedi 🫣 özel ebe kendisi
sibelazra Merhaba, gözünüz aydın maşallah, ben de ssvd bekliyorum 39+4 oldum. Dr um 40 a kadar beklerim dedi. Sonraki hafta beklemicek ben beklemek istiyorum ama dr karşı çıkacak ne yapsam da beklesem ikna etsem ya
platestopu sibelazra Yani doktorunuz ssvd destekliyen bir doktor ise bir sıkıntı görmüyorsa bekler bence yada kendini hiç riske atmak istemiyor
yumurtasuprz platestopu merhaba iki gebelik arasında ne kadar zaman var peki? bu arada inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu