selosya Kızlar 10 gün önce doktora gittim bebek 5+6 demiştim doktorum bugün 7+2 olması gerekirken 6+4 ve 6+6 iki usg kağıdı verdi ilk haftalar da böyle oluyor mu ben kaç haftalığım çözemedim geç döllenme bu arada SAT a göre 8+6
ikibebekim selosya az önce dr çıktım normalde son adet tarihim 2 Şubat yani bugün tam 6.0haftalığım ama ultrasonda 6+6 çıktı olabiliyormuş
Elifalyw1 selosya ay benimde ayni şekilde çikti 3 martta 5+5 ti 13 martta gittim 7 haftalik bekliyordum doktor 6+4 dedi bende şasirdm hatta ama normal dedi sat 11 ocak geç dollenme olmuş ayni ilerliyoruz sanki kalp atişini duydunuzmu
cicekkizim0 selosya benimde ilk haftalarda öyleydi geriden geliyordu zamanla haftasını yakaladı düzelir bir kaç haftaya
aslmoms benim sat göre 20+1 ama beyfendimiz ultrasona göre 18+5 😊😊 Biraz kafa karışıklığı oluyor ama sonradan yakalıyor diyende var. bilemiyorum bekliyorum bende
sineminkooo benim de öyle bende 22+1 deyim ama hep bir hafta ilerde çıkıyor hangi doktora gitsem geç döllenme değil ona eminim ama hafta hesaplama da kafam çok karışıyor zamanla oturur diye beklemedeyim bende 🥹🫠
selosya Elifalyw1 Aaa evet hemen hemen aynı gidiyoruz balım, duydum kalp atışı şuan herşey normal sadece işte bu haftalara takıldım :) Sen duydun mu yolunda inşallah herşey.
Elifalyw1 selosya evet bende duydum 13 martta 6+4 haftalikti uygulamada son adet tarihimi değistrdim uyumlu gitsin diye 7 haftalik şuan saglikli ilerliyoruz bakalim herseyin hayirlisi