rabia06rabia nurellaaa__ testi attım cnm ya gelip gidip bakıyorum bakmayim diye attım regli beklicem gecikirse test yaparım ama regl olcam gibi baş ağrısı başladı kasıklarım zaten agriyodu bide göğüslerimde hassasiyet var bı kaç gündür
Seyma8 cccrn000 çok sevindim sizin adınıza bende de şuan sulu akıntı var ıslaklık oluyor sürekli acaba sizde de varmıydı
cccrn000 Seyma8 evet var sürekli ıslaklık hissediyorum test yapana kadar çok WC gittim geldim adet oldum sanıpta bu arada çoook teşekkür ederim 🥰
Duygukul rabia06rabia rabia06rabia sizi ümitlendirmek istemem asla ama bende âdet belirtileriyle gebe olduğumu öğrendim belirtilerim aynı adet gibiydi oldum olacağım derken hamile olduğumu öğrendim 24 haftalığız☺️
nurellaaa__ rabia06rabia umutlandırmak istemiyorum ama regil ile gebelik belirtileri neredeyse aynı zaten gönlünden geçen olsun inşallah 🤲🏼
cccrn000 rabia06rabia amin canım teşekkür ederim darısı başına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz🥰
rabia06rabia Duygukul işte şuan bütün adet belirtim var sadece akıntım yok normalde adet olmadan 1 hafta önce akıntı başlardı yok birde çok sık idrara çıkiyorum maşallah sağlık la kucağına alırsın inş cnm