aleynanu 37+3 üm şu anda, hem heyecanlı hem stresliyim araya bayram giriyor doktorum bayramda burada olmayacak tedirginim, serezeryan veya normal doğum yapmış kişiler kaç hafta kaç günlükken doğumunuz gerçekleşti? Başladığını nasıl anladınız?
yildizavlak aleynanu şuan ikinciye hamileyim ilk doğumum nişan gelmesi ile başladı 39+6 da sabah nişanım geldi öğleden sonra sancılarım başladı sancılar sıklaşınca hastaneye gittik ve akşam 8 civarında kızımı kucağıma almıştım şuan 38+4 oğluma hamileyim her doğum aynı değil diyorlar bende bayramda doğmasından korkuyorum bir tık ama korkulacak bir şey yok gelmeye karar verdikten sonra nöbetçi doktor kimse o bakıyor zaten devlet hastanesinde doğumum olmuştu yine devlet hastanesinde olucak 😄
Ayseguls_baby aleynanu 36+0 da sabah nişanım geldi hastaneye gittik acilde suyum geldi aniden doğuma alındım
buse2507 aleynanu 38+6 da normal doğum yaptım bir gece önce şiddetli bel ağrım olmuştu sabaha kadar yatamamıştım
Medineklndr aleynanu valla Benim oğlum 40 a kadar gelmedi açılmam da hiçbir şekilde olmadı ve sancıl acayip şekilde vardı kanala girmişti sıkışmış tı ama açılma olmuyor du hafif kilosu da vardı acil sezeryana alındım çıkardıkları gibi hemen ebe aldığında kakasını yaptı iyikide beklemedim daha fazla yoksa daha kötü şeyler olabilir di
Rmeysa_01 aleynanu 40. Haftanın başında normal doğurdum nişanım geldi sancılar başladı en son keseyi ebe patlattı Normal doğum istiyorsan sancı anında asla yerinde durma açılma sancı esnasında hareketle yürüyüşle hızlanıyor
Havin49_ aleynanu ilki 39+5 suyum geldi ikinci 29 haftalık suyum geldi 31 e kadar ilerledi taburcu oldum 31+1 de kanamam boşaldı bebekler daha durmadı
snanrdmr @aleynanu 37+1de lekelenme oldu hastaneye geldim muayene esnasında sızıntı şeklinde su geldi muayenedede açıklık artmış ve bebeğin başı çok aşağıdaymış direkt doğum için müdahale edildi ilk doğumum olmasına rağmen 4 saat içinde doğdu bebiş ama her muayenede kendileri elle müdahale ettiler açılma hızlansın diye