melegim91 GozdeKB Bilmem bakınca bu erkeğe benziyor dedim ben öyle her cinsiyet postuna da yorum yapmam bazen denk geliyor ve o an içimden geleni yazıyorum daha böyle vücut hatlarından erkek hissi uyandırdı bende
GozdeKB Kız bide enteresan olan keyifçi olduğunu nasıl bildin burda çocuk yüz üstü yatıyordu doktor bile dedi keyifçi diye ben şok oldum 😃
melegim91 GozdeKB Ayy anlatamıyorum ki kuzum işte o an içimden gelen bir öyle söyleme hissiydi yani o an bakınca sanki gözüme ellerini arkaya koymuş bacak bacak üstünde gibi pozisyon gibi göründü öyle yazmak geldi içimden😅 Ay bu arada tutturduğuma sevindim 🙃🙃
NesZey nevinbulyaman  Bana da tahmin yaparmısnız 12+5 şuan foto da 12 haftalık
NesZey sndyy_4343 Aa nasıl anladınız bir kızım var bu hamileliğim kzıımınkinden çok farklı ama çok karışık hissediyorum ama ilk baktığım da erkek hissettim
NesZey  bana da tahmin de bulunabilrimsiniz 12 haftalık foto da
melegim91 GozdeKB Ay yok bebişiim yaa çok anlamam yani aslında bazen yazasım geliyor işte sende tutacağı denk gelmiş 🤭yanılabiliriz yani sonra rezil olurum bakk😆😆
sndyy_4343 NesZey bebeğin kemik yapısı ve şwklinden tahminde bulundum Allah gönlüne göre versin İnşallah 💙🤗🤭
GozdeKB melegim91 yok bacım sen bana bakacaksın ilerleyen zamanda olursa inşallah belki çok nadir etiketlerim 😃
GozdeKB melegim91 14+2 oldum pozisyondan dolayı göremedi 12.haftada büyük ihtimalle fetal DNA’yla öğrendik cinsiyeti 10 günde çıkar dediler 2 hafta oldu 😅