Momlife_ Toplu halde alınırsa 229₺ (6×60 adet) Tekli (60 adet) 57 ₺ Toplu alırsam da elimde kalır bir daha kullanamam düşüncesi oluştu ama yeni doğduğumda da pamuk kullanmayı düşünüyorum tek mi alsam kararsız kaldım hangisi mantıklı
babyou Momlife_ canım yenidoğan döneminde bebek çıplak olmayı sevmiyor altının açılmasından falan ağlıyor bağırıyor kendini sıkıyor hele de erkek çocuğuysa altını açtığın gibi fıskiye çalışıyor o yüzden hızlı ve pratik olmak gerekiyor pamuk kullanımı çok zor oluyor kendi adıma konuşayım ben 1 paket almıştım şimdi silmek için suya ihtiyacın var ıslatıp koysan mantar yapıyor sprey şişesine koysan onu sıktım sildim olmuyor yanında her zaman ayrı yetde su tutamazsın alıp batırıp silesin o yüzden gereksiz bi ürün bence paketten toplasan 6-7 tane belki çocuğa kullanmışımdır hepsi makyaj pamuğu oldu
damlasv Momlife_ tek koli bile yetmeyecek kalma durumu imkansız çocuğu islak mendille mi sileceksiniz
Ceku256 Momlife_ 6 aylık kızım ilk günden beri sadece pamuk kullanıyoruz bana pratik geliyor o kadar da zor bir şey değil hiç pişik olmadı
Momlife_ babyou çok teşekkür ederim tek paket alacağım bende ne olur ne olmaz diye evet erkek çocuğu ☺️
Momlife_ Ceku256 bende 2 3 paket alırım en kötü kullanımı iyi gelirse böyle toplu alırım denemeden de bilemiyor insan