anonimssss Bugün tam 11 haftalıgız ama bu sabah belirtim kesildi göğüslerim çok hassastı o bile geçti dün gece sol kasıga kramp girdi saniyelik geçti endişelenmeli miyim ?
aselimdurum anonimssss canım endişelenme benim eski gönderilerime bakabilirsin bende çok kez belirti kaybolması gibi post açtım şuan 18 haftalık hamileyim hala çok aşırı belirtim yok belirtiler bir gidip bir geliyor hormonlar dalgalanıyor sen içini ferah tut bebeğin gayet sağlıklı ve seninle 🌸
user99 anonimssss 11. Haftaya girdiğim de bütün belirtilerim azaldı. Şuan 13. Haftadayım 0 belirtim var bende çok korkmuştum tedirgin olmuştum çünkü 6. Haftada başladı kusmalarım aralıksız devam etti bi anda kesildi hormonlar sanırım artık alıştı öyle düşünüyorum ben 😂
gozdeguzel anonimssss merak etme üç güne pörtler yine belirtiler bi kayboluyor bi geri geliyor düşük olsa kanaman olur
parla94 benim de göğüs hassasiyetim çok, ne zaman geçer diye araştırdığımda 11-12. haftalarda vücudun artık hormonlara uyum sağladığı için geçmeye başladığı yazıyordu. bence endişelenecek bir şey yoktur.
anonimssss aselimdurum İnsallah ya çok ta merak ediyorum dün de stres yaptım aşırı derecede umarım öyledir ya insallah🌸
anonimssss user99 insallah öyledir ya bende çok şükür kusma olmadı kasık bel ve göğüs ağrısı vardı birden kesilince şaşırdım☺️
5melekannesi5 Kızlar benim de gebeligimi öğrendiğimden beridir çok beyaz akıntı yaşıyorum asla enfeksiyon da değil sürekli iç çamasır değiştirmek zorunda kalıyorum koku yok ama biryerde okumuştum erkek olan anneler daha kuru kıza hamile olanlar daha akıntılı oluyormuş doğru mu