leylaleyla15 clementine16 ben devlette doğum yaptım sancımi tamamen eşimle çektim çok yardim etti duşa soktu bebeğin doğumuna 2 dakika kala çıktı doğduktan sonra dikiş atıldı hemen geri aldılar
zehrakrdg ummnuseybe “o günden beri bana olan merhameti de çok daha fazla arttı…” Ne kadar güzel ve şanslı bir cümle Rabbim daim etsin 🤍
Karahisari Fatmaaz vay be ne güzel🫠 çok da kalabalık bir hastane olmasına rağmen. Benim de ilk çocuğum orada yoğunbakımda yatmıştı 3 gün Akşehirden sevkle gelmiştik
kbraast clementine16 biz tecrübe ettik, girmemeli hoş görüntüler çıkmıyor ortaya. Zaten girselerde hiç birşey anlamıyorlar yardımı dokunmuyor .
clementine16 kbraast yaa o sırada ben eşim girebilsin diye hastane ve doktor değiştirme sürecindeyim 😅
kbraast clementine16 gerçekten sonrasında ilişki anlamında tatsız bir durum oluyor. Mahremiyet olmalı diye düşünüyorum
clementine16 kbraast evet o şekilde tercih etmeniz sizi çok daha rahat hissettirir o halde 🌸 o yüzden bir sürü insanın fikrini merak ettim farklı düşünsek de herkesin gönlüne göre ilerlesin süreç inşallah🌸
Mavideniz26 clementine16 ben sezeryan oldum özel hastanede eşim ameliyatıma girdi çok güzel geçti o Benimleyken hiç korkmadım o anın tadını çıkardım.