betuss1 Oğlum 11 haftalıkken görülmüştü anlamıyorum bu sefer neden kimse göremiyor hep etraftan da aynı şeyleri duyuyorum acaba doktorlar eskisi kadar önemsemiyor mu ya 17 haftalığım hala öğrenemedim sizde durumlar nasıl hanımlaar
Ayla53 betuss1 bende aynı durumdayım poİsyon uygun değil göremedim doktorlar mı bakmıyor yoksa bılemedim anlamadım yaniii
nevinbulyaman @betuss1 çok anlamıyorum ama içime kız gibi doğdu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🌸
betuss1 nevinbulyaman ay çok teşekkür ederim benim artık içime doğan falan kalmadı her gidişimde elim boş döndüğüm için 💐 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🩷
nevinbulyaman @betuss1 amin inşallah benimdd ilk gebeliğim 12+1 deyim sabırsızlıkla bekliyorum kızmı erkekmi diye içime kızım olacak diye doğuyor bakalım nasip
betuss1 mervekalkann ayy taş olsa çatlar kız nasıl dayandın ben bu gün artık doktora trip falan attım saçma sapan 😅😅🤦🏼♀️
mervekalkann betuss1 bizimki yüzünden doktorların kabahati yok ki kordonu araya alıyordu sürekli 😂 ben de heveslendim kesin kızdır bu diye de erkek çıktı.
betuss1 mervekalkann ben de öyle hissediyorum derinlerden de duymamaya çalışıyorum hayırlısı sağlıkla 🍀🙏🏻