biriciginannesi Az önce tuvalete gittim bir avuç kadar iç çamaşırım ıslandıgıni gördüm ama doktor gelen su değil diyor bu nedir kokusus şeffaf birşey doktor mu anlamıyor ben mi yanlış ifade ediyorum bilmiyorum sürekli ıslaklık var ama kokusus şeffaf
bbaskal biriciginannesi hamilelikte akıntı normal renksiz ve kokusuzsa sorun yok, 20 haftalık gebeliğim aynı sorun bende de var normal sıradan bir akıntı
dgngr biriciginannesi benim de oluyo. Ter veya idrar kaçırma galiba. Ben de su geldi diye doktora gittim. Doktor hayır iyi dedi.
duygukoltuk biriciginannesi ben de aynı şeyi yaşadım geçen hafta pazartesi 38 haftalığım şimdi. Doktor kontrol etti su değil doğuma yakın akıntılar artık çoğalıyor su olsaydı ilk başta sızıntı şeklinde gelse bile sonradan çoğalır duramazsın anlarsın zaten dedi
biriciginannesi O zaman her hamilelikte olan birşey bende doktor anlamıyor su geliyor diye kendimi yedi.😄
biriciginannesi duygukoltuk son ayda dahamı fazla oluyor ilk defa böyle birşey yaşadım ama hep ıslaklık var ve artık korkmaya başladım suyumu değil mi diye sizdede oluyorsa demeki normal
duygukoltuk biriciginannesi Evet evet son ayda daha da fazla oluyor. Ama ben son aya gelene kadar yine vardı akıntılarım günde 3 kez iç çamaşır değiştirdim rahatsız olduğum için artık. Bu son zamanlarda bebeğin baskısı arttığı için olan akıntıların direkt akıyor durmaz vajinal akıntın dedi. Su olsa soru işareti olmazmış kafamızda anlarmışız