HappyMom Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin, kalplerimize huzur, evlerimize bereket ve tüm yavrularımıza sağlık getirmesini, Duaların ve yapılan ibadetlerin kabulünü dileriz. 🤲 Kadir Gecemiz mübarek olsun. 🌙
fatbenya HappyMom amin hayırlı kandiller rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah ellerimizi boş çevirmesin 🤲🏻🤍
esavas27 fatmaa51 lütfen dualarınıza beni de koyun bi kaç gün sonra adet olcak ama inşallah olmam da çift çizgiyi görürüm o kadar çok istiyoruz ki 2yıldır bi hafta önce ilaçlara başladım folik asite fitile falan inşallah işe yarar da bayramın hediyesi olur bize
fatmaa51 esavas27 ismin ile dua edeyim ismini de yazarsan Rabbim en kısa zamanda hayırla güzelliklerle tez vakitte o müjdeli haberi almanı nasip etsin insallah🤲🏼⚘🌺
icidisibiranne Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim gönlümüzdeki dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah 🤲🏻🥰
gelincik3278 Beni de dualarınıza katar misiniz bı kaç hastalığım var geçmesi için Rabbim ümmeti Muhammed in duasını kabul etsin inşallah
gul4646 Hayırlı kandiller kızlar hepinizden bir ricam var ben adet olduğum için kuran okuyamıyorum Benim içinde dua edermisiniz evlat için şimdiden hepinizden Allah razı olsun 🫂💐