atesvesu gizemli00 bende 16.haftamdan sonra numuneden üniversiteye geçtim çok geç kalınca kabul etmiyorlar ama senin de haftan erken kabul ederler
miracsevim gizemli00 perinotoloji bölümün ismi, perinatolog riskli gebelikle ilgilenir, ikili ve üçlü test yapılacaksa orada yaptırırsın, ayrıntılı ultrason yaptıracaksan orada yaptırırsın, amniyon sıvısı vereceksen orada verirsin. sen ne yapmak istedin ?
vildanbkl 18-22 hafta arasında 20-22 de diyorlar bebeğin vücudunu iç organlarını vs incelemek için kadın doğum uzmanları Perinatoloji bölümüne yönlendiriyorlar. Bir nevi tarama testi gibi düşünün ben şehir hastanesinde yaptırmak istiyordum ama mersin Şehir hastanesi veya adana şehir hastanesinde asla sıra yoktu Tarsus’ta randevu görünüyodu ama orası da detaylı ultrason yapmıyodu.mersin’de masum kayapınar hocaya gittik bugün 21+2 deyiz bugün çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı herşeyi çok şükür iyi korkmayın bir sıkıntı olursa Perinatoloji bölümü hocası da takip etmesi gerekiyor sanırım o yüzden de oraya Yönlendiriyorlae. Şöyle de düşünebilirsiniz mesela dahiliye bölümü alanı hematoloji vb daha uzmanlık alanı yani😊 inşallah güzel geçer sizin muayenenizde 🙏
gizemli00 atesvesu hiç sıra beklemek istemiyorum ya aslında randevulu da olsak bekliyoruz ama sıra kadar değil eşim o kadar sabırlı değil yinede çok teşekkür ederim ❣️❣️
atesvesu gizemli00 ben çok beklemedim hasta durumuna göre sıradan çağırıyorlar gitmek istersen randevu bulamazsan sıradan alabilirsin diye söyledim ☺️
Seraymesut gizemli00 evet izmirdeysen perinatoloji doktoru olarak Yeşilyurtta seçil hanım ve Gökhan bey var detaylı ultrason yapmıyorlar ama çok iyiler ama
aleyflx ecemk94 mrb bana detaylı USG için perinatolojiden randevu al diyor sürekli bugün anca bulabildim oda taa 6 nisana randevu alipda ne diyorsunuz detaylı USG için falan geldimmi ve ne kadar süre atıyor bilgi veririmisiniz
ecemk94 aleyflx devlette nasıl oluyor hiç bir bilgim yok maalesef. Ben özel bir merkezde radyoloji uzmanına çektirmiştim. Arayıp direkt 20.haftama randevu almıştım. Gittiğimde de zaten neden orada olduğumu biliyorlardı. Doktorda ona göre detaylı ultrason çekmişti ve 45 dakika kadar sürmüştü
ecemk94 Seraymesut bu gittiğiniz doktorun ilgi alakasına göre değişiyor heralde bilmiyorum. 5 dk sürdü diyende var yarım saat diyende 1 saat diyende. Benim 45 dakika sürdü tüm detaylar incelendi. Tüm çekilen detaylar flashbellekte ve çıktı olarak verildi.