izguler kartanesi___ Ay ben 27 diyorum ama kime sorsam 26 diyor. Siz beni aydınlatın hanımlar 12 Ağustos 1999 kaç olmuş oluyorum 🤭 dolu dolu 26 yani 27 😅🤣
elifayaz112_ kartanesi___ Allah bağışlasın benim de iki tane kızım var biri 8 biri 4 yaşında 🤭 bu da erkek
elifayaz112_ kartanesi___ Allah seninde sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin 🥰 ismi belli mi
SMB Merve-metin amin amin Allah razı olsun 🥰Allah’ın emri valla Bir kızım da olsun istiyordum 🤷🏽♀️🤷🏽♀️😊
Merve-metin SMB olsun canım sağlığı yerinde olsun kız erkek farketmez 🙏🏻 ben şey diyormuşum olsun canım öyle deme 3.kız olur belki var ya öyle tipler 😂😂
ecekoru Nisan sonunda 33 oluyorum düşününce bi küçük canım sıkılmıyo değil tabi 😂 bir kızım var oğluma hamileyim yorumlara bakınca oğlumdan sonra daha çabuk yaşlanıcakmışım gibi hissettim 😂😂
Merve-metin nur_ayse_ eyvah eyvah sen 2 erkek çocukla kombo yapmışsın 🥴🥴 ben oğlum doğmadan 2 çpcuk yeter diyordum oğlum doğduktan sonra 2.ye tövbe ettim😂
SMB Merve-metin amin canım çok teşekkür ederim 🤲🏼💐yani iki erkek bende enerjii bırakırsa uzun bir aradan sonra belki diyorum 😁