kubrasjsjs Herkes 3 ay bitsin biter diyordu aynı devam ediyor midem şişiyor sanki çok yemişim gibi ağzımda acılık değişik bir tat hissi umudumu kaybediyorum doğuma kadar sürende varmış 😫
mervekalkann kubrasjsjs çooook normal. Yavaş yavaş azalacak benim 16. Haftaya kadar hiç geçmedi 16 dan sonra yavaş yavaş azaldı ama hala arada sabahları istifra ediyorum biraz daha sabır 😑
yesiimmom kubrasjsjs Valla ben bu söylediklerinle yaşamayı öğrendim çünkü bitmiyoor aslaa 17. Haftaya girdik hala mide bulantısı ekşime geniz akıntısı ağzımdaki o iğrenç tat hiçbir şey bitmedi sadece hafifledi😂
platestopu kubrasjsjs 40+2 hala genel olarak devam doyasiya yemek yemeyi çok özledim yemekten sonra su içmeyi özellikle . Birde yemek yedikten sonra bir kez öksürdümmü öğürmeye başlıyorum direk ilk gebeliğim böyle değildi bu beni mahfetti😄
buketdeniz19 kubrasjsjs öyle bişey yok canım bende 3 ay dolunca bulantı geçiyor sanıyordum 17+1 oldum hala devam nerdeyse 5. Aya gireceğim hala kilo alamadım. Aksine 44 kiloya düştüm