myangelson LadyX evet ben kullanmadım benimki de baya kırmızıydı hatta ilk dogumumda doktor dedi bazılarının cildi böyle yara izi geçmez demişti la Roche posay in kremini önermişti ama almamıştım geçti ilki tamamen ikincisinin de az kaldı 😅
nurellaaa__ LadyX benim karnım hem çatlak dolu hemde iz geçmedi var merak ettiğim lohusa korsen paylaşır mısın görsel olarak arayış içindeyim bulamıyorum 😊🌸
LadyX nurellaaa__ trendyoldan almıştım canım “Flexy Medical” doğum sonrası korsesi diye geçiyor. Üç ayarı var önce en bol olanını takıyordum sonra orta ve daha sonra da en son 🥰
yasemincel65 LadyX kız sen Allahtan ne istiyorsun 😂😂 İnşallah bende de fazla iz kalma Yengelerimden biliyorum baya kalın iz var onlarda 🥹
LadyX nurellaaa__ @zclk bunu kullandım canım. Aslında piyasada pek çok korse var ama ben medikal olmasına dikkat ettim. Ve gerçekten faydasını gördüm günde 2-3 saat takmaya çalıştım
kimchikimdi LadyX Ay aşkım gerçekten hayatımda bu kadar iyi atılmış bi sezeryan dikisi görmedim harika harika🥹💖 doktorunu değiştirme eğer tekrar düşünürsen bayıldım bayıldım
LadyX kimchikimdi planlı sezaryen olsaydı eminim doktorum çok daha iyi bir iş çıkarırdı 🥲 doğumdan sonra muayeneye gittiğimde kendisi dedi ki yırtılma olmuş bebeği çıkarırken