nisan0 Randevum Salı günü bir kaç gündür suyum geliyormuş gibi hissediyorum normalde akıntım var ama bu biraz fazla gibi geldi 36+0 ız bu arada bebeğim çok aşagıda erken doğum riskim var baskı yapıyor bıçak saplanır gibi idrar olabilir mi diye düşünüyorum çünkü bazen sıkışınca tutamıyor gibi oluyorum ve akıntımın etrafı ıslak oluyor yani akıntının etrafında çok ıslaklık oluyor amniyon sıvısı olma ihtimali var mı ? Bebeğin hareketlerini hissediyorum gün içerisinde ama gece gece evham yaptım
Weenie nisan0 aynı şey aynı belirtiler bende de var bugün doktora gidicem sızıntımı başka birşey mi acaba :(
Strongirl_ nisan0 aynı şeyleri bende yaşadım. Doktorum turnusol ped verdi bana öyle anlaşıldı suyumun sızdığı. Ve 36+3 de sezeryan a alındım.. Sancım vs vardı zaten 1 haftadır bebeği tutmaya çalışıyorduk
nisan0 Weenie canım doktora gittim suyum iyi dendi sızıntı değilmiş akıntıymış şükür seninde öyle çıkar inşallah
nisan0 Anonim90 doktora gittim bugün canım suyum iyiydi çok şükür akıntıyı su zannetmişim etrafı ıslandığı için
nisan0 buse2507 canım aslında çok sıkışmıştım bir ara sanırım o idrardı ama diğerleri akıntıymış suyum iyi çok şükür bugün doktora gittim
nisan0 Strongirl_ sağlıkla büyüsün canım bende bugün doktora gittim suyum iyiydi senin bebeğin nasıl kaç kilo doğdu küveze girdi mi
Strongirl_ nisan0 bebek olduğundan beri burayı unutmuşum 🙈 15 ocakta 36+3 de doğum yaptım 12 gün enfeksiyon sebebiyle küvezse kaldı 2.800 doğdu hastaneden 2600 taburcu olduk.. şuan sağlıklı, yanımda, 3 aylık olduk bile 🌸❤️
aysct Haftadayım bende bazen akıntıyla birlikte ıslanıyor bazen sanki idrar sızıyormuş gibi hissediyorum ve idrar gibi kokuyor gerçekten bebek hareketli sizinkini okuyunca için rahatladı biraz
nisan0 aysct canım bende çok endişeli Biriyim internette cok gezindim bu yüzden akıntı bu haftalarda artıyormuş normalmiş ama kontrolunde sor doktoruna sağlıkla alalım kucağımıza inşallah sizin tam 36 mı ben 36+1 im şuan
nuriyegcl nisan0 benimde 2 gün önce başıma geldi bugün tekrar oldu oturduğum yerden kalkarken hafiften sızıntı hissettim sanki minicik idrar kaçırmışım gibi şeffaftı bende korktum inşallah su değildir 🥲
nisan0 nuriyegcl akıntı varmıydı peki ? Belki akıntıdır ama değilse doktora görünün tabi sızıntı sürekli oluyormuş ama az az gün içinde böyle bir kere olmuyormuş
mensuvana Kızlar benim suyum azalmış ama bi su gelişi olmadı akıntım ilebirlikte peçetem biraz daha fazla ıslak oluyor bir süredir