tubikkkkk
Medilife mi yaptınız doğumu. Benm orada gerçekleşti ve kapatıldı. Çocuklarım o zaman uzun süre kuwezde kaldı.
doktorum ilk perihan hanımdı çok iyi bi doktor ama çok yoğun Randewu almak biraz zor. İlk aylarımda özele gittim son üç dört ayimda oerihan hanıma gittim ama kendisi çok tatile çıkıyordu o dönem ve artık sorun olmaya başlamıştı Benm için. Test sonuclarimi göstermeye bile gittiğimde yoktı başka doktorlar da bakamıyordu. Perihan hanım doğum tarihimi belirledi tamam dedim o tarihte demek ki kesin Orda doğuma bir ay kala gitti tatile bir daha gelmedi 😂 o ara hemen Hatice hanıma geçtim ve dedim keşke en başta ona gitmeye başlasaydım anne sewkatiyle yaklaştı ve hiç sıkılmadan tüm sorularımı cevapladı. Randewu da onda sorun olmadı kendisi Randewu kâğıdı veriyordu bana. Dogumumu da gayet güzel gerçekleştirdi. Dikislerimde bir sorun olmadı ki daha diğer dikişlerim yeniydi. O arada meraktan baktım ve perihan hanım hala tatilden donmemisti ona kalsaydım son dakika da kimse beni almiycamti ve doğumu özelde yapmak zorunda kalıcaktım. Orda söyle bi sorun yaşadım. normalde beni sabah onda doğuma alacaklardı ama o ara hemşireler arasında yaşanan bir yanlış anlaşılmadan dolayı saat 2:00’ye kadar bekletildi ve bunu herhangi bir serum bağlanılmadı susuz aç bir şekilde bekledim doğumhane indiğim zaman ise Hatice hanım zaten bunla ilgili kıyameti kopardı hemşirelere gerekli cevabı verdi yani bu kadın hamile kendi yanlış anlaşılmanızdan dolayı saatlerdir bekliyor ve ne bir serum bağlanmış kız aç susuz diye ama o da beni yumuşattı çünkü gerçekten ailecek gerginlestik. Dogum esnasindada sohbet ede ede gerçekleşti gerekli kontrollerde gayet güzel geçti. Birde devlet hastanelerine ne biliyorsunuz ki muayenelerde es de kabul edilmiyor ama Hatice hanım kabul ediyormuş. Hatta ben muayenelere gittiğim zaman da kabul edilmediği için eşim dışarıda bekledi ama o ara işte odadan çıktıklarını görünce sordum kabul ediyorum dedi sonradan diğer muayeneyi eşim gelince artık kabul etmiyoruz dediler sorun yaşanmış galiba yani şu an hâlâ kabul ediliyor mu bilmiyorum
Aynı zamanda ben sezeryan olurken de tüp bağlatmamla operasyonu da geçirdim. Oda gayet başarılı geçti.
Ve aynı zamanda da hastanede yeni doğan bakım ünitesi bulunuyor.