Moz kubrasolak98 pelvik ağrılar can sıkıcı ama normal yaklaşık 17.haftadan beri var bende şuan 37 yim
Sunshine__ kubrasolak98 18 haftalık benim de hem vajinada var yürüdükçe hemde sağ popom ağrıyor üstüne oturunca bile acıyor niye artık bilmiyorum canım
kubrasolak98 habibeglll yürüdüğüm zaman ağrım var ve çalışıyorum sürekli ayakta kalmaktan dolayı mı bilmiyorum insallah geçer şeninde 🙄
habibeglll kubrasolak98 evet evet benimde aynı şekilde yürüdüğüm zaman daha çok ağrım oluyor yürüme şeklim o kadar bozuldu ki bundan dolayı. Magnezyum kalsiyum falan içiyorum ama bende etki etmedi sanırım inş hepimiz için çok çok kolay geçer bu süreç 🤲🏻🤲🏻
nurcanasya 30+2 deyim haftasonu full ağrılı geçirdim vajina bölgesindeki kemikler ağrıyor sanki yürüdükçe. Mümkün oldukça uzandım hep. Bel ağrısı da dahil. Sanki regl olacakmış gibi.
irmb kubrasolak98 aynı haftalardayız bebeğin pozisyonu değişmiş olabilir benim ki hep rahme yakın aşağıda yatıyor magnezyum kullanıyorum ve fırsat buldukça uzanıyorum yoksa vajinamdan çıkacakmış gibi ağrı oluyor
ghostty prenses99 ben de ilk pilatesten sanıyordum. Sonra sporla alakalı olmadığımı farkettim. Demek herkeste olan bir şeymiş teşekkür ederim🤗
Busraaaakkk kubrasolak98 Biraz erken başlamış sanki. Bende 39+3 haftalığım, geçen haftadan beri var. Yatarken sağdan sola dönemiyorum, birden ayağa kalkınca da adım atamıyorum ağrıdan :(
busraacelik Kızlar 37+4 deyim bende de aynı uzun süre ayakta durmaktan veya yürümekten dolayı mı oluyor her an doğuracakmış gibi hissediyorum böyle
zfrnemos kubrasolak98 normal herlade 32 deyız bazen acaba acılmamı oluyo dıye tedırgın oluyorum o kadar cok acıyo ama ıstersen kontrole gıttıgınde rahım agzı kısalıgına baktır bakıyolar zaten ama buda onemlı dıye okumustum ultrasonla bakılıyo zaten ona bebek bas asagı durdugu zaman asırı baskı yapıyo ondan oluyo zaten
3bebekliannee kubrasolak98 34+5 olduk bizde fazlasıyla ağrım var yürürken yatakta dönerken sanki bi anda çıkacak gibi
mercimegin_annesiii kubrasolak98 10 haftadan beri o ağrıyı çekiyorum yatakta dönemiyorım hem bacak aram dönerken kütlüyo hemde acayip ağrım oluyor magnezyum kullanıyorum biraz hafifletiyor şuan 27 haftalık doğuma kadar ne yapıcaz bakalım