hcrctnkya111 Bugün farkettim daha sol.bacagimla ayağım aşırı şis yaşayan varmı ? Bana birseyler önerirmisiniz sağ tarafında az iyice uzatamiyorun ayağımı korkuyorum da ne olur içimi rahatlatacak şeyler yazın 😓😓
gzmnrhal hcrctnkya111 Bir bilgim yok üste kalsın ama Kendini strese sokcağına doktoruna ulaşsan görunsen daha iyi olur heralde inşallah tez zamnda geçer 💕
3oglanannnesi hcrctnkya111 benim ful şişlik oldu 20 30 gün arasında anca geçti masaj yaptık sürekli yürüdüm bol su içtim
hcrctnkya111 gzmnrhal insallaah canım salı günü kontrolüm var ama daha yeni farkettim doktoruma yarın sabah yazacağım
bbaskal hcrctnkya111 varis çorabı bacaklardaki şişlik pıhtılaşma için vs önemli kan sulandırıcı da aynı şekilde bence bunu doktora danış istersen
Dfnsyn hcrctnkya111 kleksan yani ka sulandırıcı mutlaka kullanın. Bu kadar ödemde harekette kısıtlı olduğu için Allah korusun pıhtı atma ihtimali çok yükseliyor. Doktorunuz yazmadı mı
Anneadayiozlem hcrctnkya111 ameliyat sonrası kan sulandırıcı iğneler verilmesi gerekiyordu onları vermediler mi ondan şişlik olabilir
3oglanannnesi hcrctnkya111 ben gebelikte hep yatmak zorunda kaldım erken foğum riskinden bilemiyorum belki o yüzden uzun sürdü
bbaskal hcrctnkya111 bana hastanede giydirdiler hastaneden çıktığımda da doktor bir süre kullan demişti
Gzde_defne hcrctnkya111 canm benim ayağım fil ayağı gibiydi 20.günde geçti sabırla beklemek lazım birde ben bol su az tuz tükettim
Aylaa123 hcrctnkya111 normalde varis çorabı giydiriyolar ama banada doktprum giydirmemişti ve doğumdan sonra asıtı ödem oldum bacaklarım fil hastalığo gibi olmustu ama bol su içtim ve sürekli yürüyüş yaptım 15 günde indi
Dfnsyn hcrctnkya111 mutlaka sorun. Benim eşim de doktor ben de sağlıkçıyım. Mutlaka kullanılması gerekiyor bazı hekimler ihmal ediyor ama Allah korusun ihmale gelmez
bbaskal hcrctnkya111 kan sulandırıcı iğneyi de sor mutlaka 10 gün boyunca kullandım ben zaten şişliği ödemi pıhtılaşmayı o önlüyor
karahanl Kan sulandırıcı çok önemli bir doktorunuza sorun bana kan sulandırıcı iğnr verdi 10 gün vuruldum ayaklarımı tanıyamıyordum resmen 1 haftada düzeldi benim ayaklarım