priencessgirlmom Kızlar böyle çok yoğun değil iç çamasırında ince şerit şeklinde çok koyu olmayan bir şekilde akıntı olmuş aslında bugün tüm gün midem bulanıyordu kendimizde yormadım. Bebeğimin hareketlerinde sıkıntı yok ama neden olmuş olabilir ki?
yeniuyemiz priencessgirlmom 20.haftadayım benimde bi iki defa başıma geldi her defasında doktoruma gittim ve dediki gebelik boyunca hafif lekelenmelerin olabilir önemli olan kanama olmaması kasılma olmaması demişti aynı haftada değiliz ama yinede doktorumun söylediğini paylaşmak istedim 💙
priencessgirlmom yeniuyemiz teşekkür ederim ama kasılma ne tam olarak bebek hareketlerinden ayırt edemiyorum ondan korkuyorum bebeğim bugün hiç olmadığı kadar hareketli acaba diyorum hareket sandığım şey kasılma mı
yeniuyemiz priencessgirlmom sancı gibi bişey düzenli aralıklarla gelen mesela 10-15 dakikada bir gelen şiddeti ve süresi zamanla artan sancılar sanırım benimde ilk hamileliğim ama doktorum tam olarak böyle tarif etmişti hatta daha 1 hafta önce gitmiştim ve hareketli olması iyi bişey bence doktorunuzun numarası varsa bi sorun isterseniz önemli olan sizin içinizin rahat etmesi çünkü siz rahat edersiniz bebeğinizde rahat olur 😊