cavdarhilal120gmailcom 11+2 günlük olduk bulantılar mahvediyor beni resmen yiyememekten kilo verdim sizde durumlar nasıl bir rahatlatacak önerisi olan varmı acaba
beraydogru cavdarhilal120gmailcom vinalac folik asit kullanıyorum içinde zencefil var neredeyse bulantılarımı engelliyor çok az miktarda zencefil kaynatıp içebilirsiniz bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum bende 💕
sarilale123 cavdarhilal120gmailcom 4 aya kadr kuztum bütün hapları denedim en son Zofer iyi geldi artık sürekli kilo veriyordum, inşallah çabuk geçer
ziifozii Kızlar benim 5+3 mide bulantı veya kusma yaşamadım ve sorgulamama neden oluyor herkes de olmak zorunda değil diye düşünüyorum ya da erken mi hafta olarak
GamzeAGacs cavdarhilal120gmailcom Canım 4 ay kustum bende hiçbişey fayda etmedi su bile içemiyordum düşün.6 kilo vermiştim .Tuzlu çubuk ve beyaz leblebi biraz midemi bastırıyordu.Prilam ilaç yazmıştı doktorum o baya iyi gelmişti.Eğer geçmiyorsa ilaç kullanmanda fayda var ve bi zararı yok bebeğine kuzum.Bu bir süreç sonradan geçiyor merak etme sadece biraz sabır🌸
cavdarhilal120gmailcom GamzeAGacs Ayy canım o ilacı kullandım hiç bir fayda etmedi ya bende aynı şekilde 6,7 kilo verdim valla aynen biraz sabır gerekiyor ama o kadar yoruldum ki 🥹
rmyysgngr cavdarhilal120gmailcom ne zencefil ne başka bişey ilaç milaç yalan tamamen allah vergisi anneliğin zorlukları anam ağladı 4 ay tam 9 kilo verdim şimdide doymuyorum iştahın açılacak bu sefer yemediğin için miğden bulanacak öneri bile veremiyorum 🫠🫠
cavdarhilal120gmailcom rmyysgngr Bende aynı şekil cnm valla 10 kilo verdim sabırla bekliyorum iştahımın açılmasını