Reyhan kaplan hafızoğlu kesinlikle tavsiye ederim. Muayeneleri her defasında detaylı geçiyor. Min. 30 dk zaman ayırıyor. Bebekle ilgili çok fazla detaylı inceleme yapılıyor ve her defasında bilgilendirerek gönderiyor. Kafanızda hiç bir soru işareti bırakmıyor. Diğer doktorlar gibi Muayenelerde sanki bir yere yetişecek gibi hızlı hızlı bakıp göndermiyor. Gerçekten çok detaycı.
Hamilelik öncesinde duygu hanım’a gittim. Gebelik öncesi süreç için kesinlikle bilgisi sıfır. Tecrübesi olmadığını düşünüyorum. Rahimle ilgili durumum olduğu halde kendi yaptığı tetkiklerde durum belli olduğu halde kendisi bunu tespit etmedi ve yaklaşık 5 ay sonra Devlet hastanesine gittim duygu hanım’ın yaptığı tetkiklere bakılarak sorun olduğu tespit edildi ve sorun giderildikten sonraki ay hamile kaldım. O yüzden hamilelik öncesi ve hamilelik sürecinde de kesinlikle tecrübeli işinde iyi olan size zaman ayıran bir yere yetişecek gibi hızlı hızlı bakan doktorları tercih etmeyin. Zaman kaybından başka birşey olmuyor.
Gerçekten detaylı kontrol ve zaman ayrılması bu süreçte çok önemli. Her gittiğimde Reyhan hanım bebeğin her yerine detaylı olarak bakıyor. Canı gönülden şiddetle Reyhan hanım tavsiyemdir.