Deleted33000 rnyyy doktoruna bağlı o benim doktorum önce görüyorum ama kesin diyemem dedi ertesi hafta kesinleşti zaten bende hissediyordum
zahidersinela 25 haftalıkken yılbaşı gecesi eşimle tartışmıştım sancım başlamıştı yılbaşı gecesi öğrendim oda acil doktoru söyledi oğluşumu ve 3 buçuk yaşında dünyalar güzeli kızım var 🩷🩵
rnyyy Busraaaakkk benim de doktor 12. Haftamda söyledi kesin dedi hatta üç kez sordum. Sonra burda değişiyor diyenler oldu aklım karıştı 🥹
Busraaaakkk rnyyy Şöyle bebek küçük olduğu için yanılma payı olabiliyor , bana da kesin yorumda bulunmamıştı doktorum ama kemik yapısına göre erkek gibi dedi öyle de oldu
-Papatya33 16.haftada erkek gibi ama emin değilim dedi. 19.haftada tam gosterdi yanlış hatirlamiyorsam
rnyyy Busraaaakkk bana kesin yorum yaptı vallahi ama yine de dediğiniz gibi erkendi bazen yanılıyorlar
caglazumra rnyyy 13. Haftada kıza benziyor ama daha kimseye söyleme dedi doktor bir kızımız var birde oğlan olsa güzel olur bizim için böyle diyip sonradan erkek olduğunu öğrenen var mı aranızda?
karpuss rnyyy 13. Haftada özelde öğrendim 🤭devlet 18.hafta da daha erkek olabilir ama kesin değil diyordu 😅
060436 karpuss bana hiç böyle bir devlet hastanesi doktorlar denk gelmiyor çok şaşırıyorum nerde yaşıyorsunuz acaba