lili14 aycicegi22 erken gebelik testi mi yapmıştınız normal gebelik mi bazıları 5. 6. Günde pozitif görüyormuş idrar testinde
demom Benim t+5 3. Gün embriyosu ne zaman test yapsam sizce Bayramda evde olmak istemiyorum çok zorlamadan gezsem olmaz mı
mimi_96 demom Canım ben transferden sonra sadece o gün dinlendim sonrasında işe başladım günlük rutine geri döndüm yolculukta yaptım kısa kısa, ağır kaldırmadım yavaş hareket ettim sadece, çok şükür 8.gün pozitifi gördüm
ebruu1616 lili14 transferin 6.günü 30 ile öğrendim ilk transferimde idrar testi yapıp pozitif görmüştüm meğer kimyasalmış boşuna sevinmiştim en güzeli kan testi
ebruu1616 lili14 âdet belirtileri ile aynıydı aslında kasık ağrısı göğüs hassasiyeti başka belirti yoktu ilki kimyasaldi diye umutsuz gitmiştim aslına çok şükür oldu Rabbim sizide hayırlı haberlerle karşılaştırsın
sym_yc lili14 benim iki embriyor koyulmuştu ikisi de tuttu mu diye merak ettiğim için 5. Gün idrar testinde pozitifi görmüştüm kendime söz vermiştim ama pozitif olmasa bile takılmayacaktım sadece ikisi tuttuysa 5. Gün pozitif çıkar diye yapmıştım çıkmıştı tek embriyor için en ideal 7 veya 8. Gün yapılması
mimi_96 lili14 7 martta transferim oldu 5.gün dondurulmuş embriyo olarak, T*8 de idrar testim pozitif çıktı ama kanı 17 sinde vereceğim