kemalefe Dfnsyn Evet canım 8 ağustosta erken gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim 23.3 çıktı kese vardi bebek yoktu bebek oluştu kalp atışını duymadı doktor 8 9 haftalikken duyduk kalp atışını sağlıklı gebelik degil demişti doktor çok şükür bebeğimin gelişimi çok iyi 33+5 haftalık olduk
Dfnsyn kemalefe gözünüz aydın sağlıkla kavuşun. Bunu ilk kez duydum 🙈 6-7 günde betanın yükselmesi enteresan 🙏🏻 sağlıkla kavuşun inşallah
kemalefe Dfnsyn eşimde bende şaşkındık ilk geceden hamile kalmışım😆 garibim eşim de çocuk hemen olmaz 3 ay sonra olur diye biliyordu testi gösterince şoka girdi😂
EsoMom_ Dfnsyn benim yumurtam adete 10 gün kala catladıgından adet günü yapmıştım test çıkmıştı ikinci günü de test verdiğimde 31.81 çıkmıştı Catlamadan 10. Gün sonra met çıkıyor canım testlerde :)
EsoMom_ Dfnsyn benim kullandıgım artımed kaset testti güvenilir olmadıgıniçin beş tane yapmıştım öyle emin oldum
3oglanannnesi Dfnsyn erken öğrenmek hiç te güzel değil günüm geçmeden hiç test yapmadım oda 5 9 gün arası geçmesini bekledim hep
Dfnsyn 3oglanannnesi keşke aynı sabırdan bende de olsaymış ama maalesef herkes bir değil sanırım bu konuda
minikmucizem26 Dfnsyn testin markası awoxtu sanirim adetim 7 gun gecikince test yapıp öğrendim. Supriz bi gebelikti üstelik:)
emine1309 adetim gecikmişti gecikmenin 3. ve 8. günü test yapmama rağmen çıkmamıştı adet söktürücü içtim 10 gün bekledim gelmeyince gitmiştim. doktor hamile olduğumu söyledi tahmini gecikmenin üstüne 23 gün sonra öğrendim
emine1309 Sarpatesinannesi yaa maşallah çok erken öğrenmişsiniz ben geç öğrendiğim halde gidip baktırayım iyi mi kalp atışı duyulur mu diye düşünüyorum ben sabredemezdim :)
Sarpatesinannesi emine1309 2.gebelik olunca o sabırsızlık pek olmamıştı bende 6 haftalikta kalp atışını duymuştum ben ama ideali 7-8 hafta civarı zamanınız varsa sabredin 😄
emine1309 Sarpatesinannesi yaaa benim ilk gebeliğimm, şuan 6 haftalık olması lazım haftaya cumaya tahmini 7+3 veya 7+4 olur diye düşünüyorum umarım kalp atışını duyarım