Bade088 Az bir şey ek gida yiyor onla duruyor sütüm de azaldı..idrar az çıkıyor su vermesem ne yapsam bilemedim
EsoMom_ Bade088 sütün artması için bişeyler denedin mi peki canım bontaa dene istersen canım mama kullanmıyorsa tek çare kendin ek bişeyler kullanmalısın sanırım :) bende korkmaya başladım valla benim oğluma 4 aylık ek gıda sıkıntılı galiba
bbaskal Bade088 bende az önce mama olarak ne kullandın diye sordum zaten, mama kullanmadım yazdın o yüzden dedim
Bade088 kusmm her şey denedim ağzından çıkarıyor gün içinde de meyve püresi yogurt yiyor bu kadar sutum az zaten idrar pek çıkmıyor su almasa
Bade088 bbaskal her türlü mama denedim icmedi sutumde azaldı bari ek gida yese ondada meyve püresi yogurt yerse o kadar napicam anlamadım
bsra_ylmz61 Çorba tarzı biseyler yiyormu yeni doğandan beri içmediği için tadı güzel gelmiyordur o yüzden icmiyodur artık kendi yediğiniz yemeklerden tattirin çocuklar biraz püre tarzı şeyler sevmiyor benim bile migdem almıyo yedirirken🤣
Bade088 bsra_ylmz61 tarhana çorbası içiyor arada tek sevdiği yogurt meyve püresi bide tarhana yerse mercimek icmedi geçen bide kıyma falan yemiyor öyle taneli şeyleri ağzından çıkarıp duruyor
Bade088 EsoMom_ valla denedim insanın etrafında iyi insanlar olmayınca her şeyi dene yine artmıyor maalesef
EsoMom_ Bade088 psikolojik olarak anlıyorum ama onları görmezden gelip bebeğine odaklan canım ve içiyor musun bilmem ama 2ltrenin altına düşürme günlük içtiğin suyu etkisi çok oluyor oruç tutuyorsan da tutma o da azaltıyor
bsra_ylmz61 Bade088 şimdi seni emdiği için taneli şeyleri ilk başta yemek istemez sürekli dene alışsın blandirda Bi iki kez çekip de olabilir
bsra_ylmz61 Biraz zor Bi süreç ek gıda ilk çocuğum yumurta yemedi avakado muz ezip karıştırdığım purelerden yemedi bizim yemeklerden tattirdikca alıştı yine yemek seviyor 5 yaşına gircek yemiyor sevdiği şeyler hariç.
bsra_ylmz61 Biraz zor Bi süreç ek gıda ilk çocuğum yumurta yemedi avakado muz ezip karıştırdığım purelerden yemedi bizim yemeklerden tattirdikca alıştı yine yemek seviyor 5 yaşına gircek yemiyor sevdiği şeyler hariç.