Maviyesil121212 Az önce iç çamaşırımda kahverengilik gördüm peçeteye sildim sümük gibi değil ama akıntı gibi kahverengi şey geldi, 3 peçete değiştirdim azalarak hep geldi. Bu nişan mı? Nişandan ne kadar süre sonra Doğum gerçekleşir
Nebahathumeyra Kaç haftalık hamilesin? Yani bunun belli bir zamanı Yok aslında nişan geldiği gümde doğurabilirsin ertesi günde 1 hafta sonra da ama artık bu yolun sonu yakın demek😊hayırlısıyla bir ses de kucağına alırsın inşallah
Maviyesil121212 Nebahathumeyra ay insallah 🙏🏻 Nişan sümüksü oluyordu sanki ama o zaman bu neyin nesi diyorum. Doktor kontrolüm yarin sabah , o yüzden haber vermedim doktoruma. Sancım suyum yok
Maviyesil121212 Cereeen Rahmi kapayan tıpa diyebilirim. Doğuma yakın o tıpa çıkıyor kanama şeklinde geliyor. Hiç gelmeyedebiliyor
Nebahathumeyra Maviyesil121212 bende de nişan gelmişti ama sümüksü değildi bir kaç Damla kan gibi bişey gelmişti herkes de başka oluyor demek ki
Maviyesil121212 Kbrabdrhmn Rahmi kapayan tıpa diyebilirim. Doğuma yakın o tıpa çıkıyor kanama şeklinde geliyor. Hiç gelmeyedebiliyor
Maviyesil121212 Nebahathumeyra yaaa hiç beklemiyordum 37. Haftam bitti bugün :) yarın doktor randevum var sence haber vermem gerekiyor mu sancım falan yok Bebek hareket de ediyor. Çok evham yapmak istemiyorum açıkçası
Nebahathumeyra Maviyesil121212 yani nişan olsa bile doktorun yapacağı pek birşey yok açıkcası sancı olmadıktan sonra su olmadıktan sonra bekle istersen biraz yoğunlaşırsa ya da sancın başlarsa o zaman haber et
Kbrabdrhmn Maviyesil121212 ilk defa duydum daha doğrusu çevremde kimse bahsetmedi hamile değilmişim gibi başı boş bırakıldığım için dünyadan bir haber yaşıyorum teşekkür ederim ☺️
Maviyesil121212 Nebahathumeyra akıntının devamı gelmedi bakalım yarın ne dicek. Çok teşekkür ederim bu arada🙏🏻
AyseDuru @Maviyesil121212 bende aynı şeyi yaşıyorum şuan kahverengi leke gibi peçeteye geldi benimde gittiniz mi doktora
Maviyesil121212 AyseDuru evet canım geldim sancım çıkmadı çocuğun kafa yerleştiği icin olabilirmiş. Çatı muayenesi oldum her şey yolunda ama Doğuma az kaldı falan demedi ne doktor ne ebe
AyseDuru @Maviyesil121212 geçmiş olsun canım stres oluyo insan bişey de bilmiyoruz benim ilk gebeliğim hayırlısıyla alsak kucağımıza bebişlerimizi bir an öncr sona yaklaştıkça daha zor herşey