beyzzsenturkkk Fatma_furkan1996 ve yaşlı hurafelerine de inanmıyorum yarı cıplak gezdim corapsız gazlı seyler yedim yani hiç bişeye dikkat etmedim karnımı falan da sarmadım bişey olmadı hatta daral geliyodu bana corap giydikçe kalın kalın ne gerek var gazın alakası yok onla yani
_Umayinannesi Fatma_furkan1996 daha taze annesin kendıne cok iyi bak ayağından çorap eksik etme yediğin içtiğin soğuk olmasın. ilk önce sen kendıne iyi bakacaksın sonra bebeğe ❤️
_Umayinannesi kimyon çok faydalı bu dönemde. şekerli su yapıp içine kimyon kat iç. bebekte senden emerek alır rahatlar.
tahamommy Fatma_furkan1996 geçmez o bebeğin kendi yapısı ile alakalıdır, ve süt bu yani gayet normal gaz yapması yedikleriniz sadece sütün kalitesini arttırır, emme aralarda sürekli gazını çıkarın bağırsaklarına inmeden midedeyken çıkar rahat edersiniz
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 doktora sor onun yazdığını kullan benimki de kıvranıyor az masaj yaptım rahatladı da uyudu
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ eşim nöbetçi eczanaden gaz damlası aldı çok şükür yptı hemen rahatladı gece boyu ayaktaydık resmen
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 Benimkide öyle ya yapsa bile bir kaç saat sonra yine aynı başa sarıyor
Busranur_mnts Fatma_furkan1996 yediklerimizi kandan doğru süte geçer bence ben ona inanıyorum ama ilk 2 3 ay gaz sancılarım normal 40ımız çıktı hala gaz oluyor bazen hiç durmuyor karnından sesler geliyor
nurellaaa__ Fatma_furkan1996 geçiyor bence de ama şöyle bir şey var yemene icmene dikkat et diyorlar herşeyi yiyip alıştırmalısın annem hep sakınma derdi ye iç oda alışıyor bir süre sonra
Fatma_furkan1996 nurellaaa__ alışır mı hiç bilmiyorum canım çok kötü gerçekten sabaha kadar ayaktaydık resmen
eslem2121 Fatma_furkan1996 kızımda sütüm hep gaz ypıodu dikkat etmeme rağmen oğlumda herşey yiyordum hiç bişey olmuyordu düşün kola bile içtim az ama 😂
Fatma_furkan1996 eslem2121 oğlum da gazlıydı ama kızım daha da fazla kolik derecesin de korkumdan bişey yiyemiyorum inan ki