gunes111 Kuzenim 10 haftaya girdi girecek bana bebeğim hareket ediyor dedi ben çok erken oldunu söyledim Onunda ilk gebeliği sizde öyle olan varmı
ecemk94 gunes111 mümkün değil bu arada 😂 16.haftamda doktora sorduğumda bağırsak hareketi onlar daha erken demişti
fatmaa51 gunes111 bağırsağındaki gazlar içerde disko yapıyordur oda bebek hareketi sanmıştır 😂😂 21 haftama girdim 2 gündür hissediyorum onun öncesinde hissetmedim
twobabymomm gunes111 mümkün değil bağırsak hareketiyle çok karıştırıyorlar hele ilk gebelikse hiç olmaz 😁
mervekalkann gunes111 O rahim büyümesine bağlı ligament bağlarından kaynaklı olan kas gerinmesi bebek hareketi değil. Net olarak 17+5 de hissetmiştim ilk gebelik.
gunes111 twobabymomm ahahahah fatmaa51 ecemk94 Hemen yorumlarınızı kuzenime atıyorum shahaha güleceğim yoktu😂🤣🤣
fdegirmencii Haftada hissetmesi mümkün değil ortalama 4 cm bişeyin nasıl bir hareketini hissedebilir ki 😂 ben 19. Haftamdayım daha yeni hissetmeye başladım
erismis gunes111 mümkün değil ya daha bebek ne kadar ne gücü kuvveti var ki hissedecek. Benim ilk gebeliğim 16.haftada balon patlaması gibi hisler oluyordu ama 19. Haftada ilk tekmesini hissettim.🌸