hghg Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım sanki vajinam eskisine göre daha geniş gözüküyor düzelir mi bu zamanla sizce ?
babysevgi358_ hghg düzelir ama öyle doktorların dediği gibi bir ay 40 günde tamamen düzelmiyor bir yıla kadar daralması devam etse de tamamen eskisi gibi olmuyor doğum yapan vajina ile yapmayan aynı olmuyor
minikveanneesi hghg merhaba ben doğum yaptgmda dikislerimde ki bakımı yaparken vajinami gördüğüm de çok korkmuştum 😅acayip bı şekilde açıktı aglamstm görünce düzeliyor ama eskisi gibi olmuyor tabi ki
birbebegin hghg düzeliyor arkadaşım arka arkaya 2 vajinal doğum yaptı ve dikislerine flnda dikkat etti eskisinden bile iyi olduğunu söyluyor dikişi iyi atmışlar 😁
silem_ babysevgi358_ en az 6 ayı buluyor vajinanın toparlanması ama tabi doğum yapmayan vajina ile aynı olmuyor sonuçta bi bebek gelişti orada büyüdü
hghg babysevgi358_ Evt eskisi gibi olmaz illaki ama şuanki görüntüsü de çok kötü zamanla düzelir inşallah
hghg minikveanneesi evet ya bende bi bakayım dedi görünce sinirlerim bozuldu geniş duruyor 😂 inşallah zamanla düzelir herkes zamanla düzelir diyor ama bilmiyorum ya sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor bana