coskunova Gün azaldıkca cok fazla heycan basıyor gecelerı uyumak zorken su andada düşünmekten ve heycandan uyuyamıyorum içim kıpır kıpır sizlerde durum nedır
lotusflowers coskunova 35+3 oldum geçen hafta bir gün hastande yattım erken doğum riskim var. Şu an bende çok heyecanlıyım. Hatta bazen istemsizce panik atak yaşıyorum kendimi zor sakinleştiriyorum bi yandanda biran önce doğsun istiyorum çok zorlanıyorum çünkü artık. Sürekli tetikteyim her sancıyı doğum sancısı sanıyorum
ozlemyilmaz60 Bende 34+3 üm 3. Gebeliğim artık hareketlerim daha da zorlaştı hem heyecanlıyım hem duygusal hem yorgun 😅
rumeysa_ttkrky16 ozlemyilmaz60 bende 31+1 iz 3. Gebeliğim benmde :) 2 oglustsn sonra kızımız olacak birtane de :) rabbim bir nefeste kurtarsin
ozlemyilmaz60 rumeysa_ttkrky16 benimde 2 kızdan sonra oğlan geliyor unutmuşum hamileliği her gün böyle miydi diyorum allahım herkese yardım etsin çok zor 😅
Merich 34+5 iz. Hem hemen gelsin istiyorum hemde vaktini beklesin istiyorum kramplar sancılar başladı 2 hafta önce de hastanede yattım erken doğum riskinden dolayı bi korku var hep sizde ne durumda sancı ve kramplar özellikle kasıklarımda