erbasozgee kızlar çıplak gözle ben net bir şekilde gölgemsilik görüyorum awox böyle yapıyor mu sizde de adete 4 gün var.
mystery94 erbasozgee iğne fln kullandınız kı çatlatma iğnesi eğer öyle bişey kullanmadıysanız var bence
deryabrs erbasozgee benim testimin pozitif çıkmadan önceki yaptığım test böyleydi 3 gün arası olmuştu. 3 gün önceki gölge gibi 3 gün sonra çizgi oldu yani :)
_khaleesi_ Evet bende gördüm ama yerini biliyoruz diye mi görüyoruz bilemiyorum😅 Eğer istiyorsanız inşallah gebesinizdir💕💕
erbasozgee mystery94 yok canım kullanmadım inşallah vardır sadece kafamı işte pembelik kırmızılık cıksa karısmayacak
erbasozgee egeemomms ayy canım inşallah vardır awox a da güveniyorum dünkü attıgım testlerde bir ben görüyordum şimdi görenler olmuşş sevindim inan 🫂🤍
erbasozgee deryabrs ayyy inşallah benim de öyledir canım dua et cok istiyorum bende 💛 öyle birşey olsa havalara uçarım heralde 🐥
_khaleesi_ erbasozgee iki gün sonra tekrar yap, koyulaşmasına bakarsın😅 ya da yarın sabah sağlık ocağında kan verebilirsin
egeemomms erbasozgee evet dünde yorum yapmıştım postuna hatırlıyorum hadi güzel haberlerle inşallah canım🥹💖
deryabrs erbasozgee Allah kalbine göre nasip etsin inşallah yarın sabah ilk idrarla tekrar denemeni tavsiye ederim :)
glcnylmzz erbasozgee benimde 4 gün var böyle çıktı post açacaktım postunu gördüm 3 aydır awoxla test yapıyorum ilk defa silik gördüm 😊
glcnylmzz erbasozgee inşallah 🥰 gün gün koyulaşma takip edeceğim inşallah bu ay bizimde yüzümüz güler 😊