Aylin2019 Merhaba kizlar bu bebek baya tembel sizde durumlar ne diye sorcaktim 2 kizim var ve bu 3. Gebeligim 18+2 oldum hala tik yok 😂
denizannee Aylin2019 dün 17+6da ilk kez hissettim biseyler yaklaşık 10 dakika kadar bi gezinme gibi hafif değme gibi biseyler. Bikac haftaya çok daha şiddetli hissedicez zaten hayırlısıyla 🤭🤗🤗
honey Aylin2019 canım ben 17.haftama girdim, bir haftadır falan karnımın alt kısmında gıdıklanma tarzı, hani böyle damar oynar ya deride hissedersin, o şekilde bir şey hissediyorum ama bebek midir bilmiyorum, heralde bebektir :))
Ersozburcin Aylin2019 benim ilk gebeliğim 20 de anca hissettim aslında önceden de ufak ufak oluyomuşta ben bebişe yormamıştım😂 şimdi ise durduğu yerde durmuyor sağ olsun bütün gece partiliyor içerde 😂
Aylin2019 Kyyhulya acaba cinaiyeti bılıyomusununuz siz bir alaka varmi bununla cunku ben hala bılmıyorum
Kyyhulya Aylin2019 ilk tarama testi yapıldığında yüksek ihtimal ile erkek dedi sonra başka bi doktor kız dedi İnan bende bilmiyorum
Duyguxx mmmm canım bende 18+1 oğlum olucak nasipse🙏🏻 Hiç hissetmiyorum sağlık ocağı çağırdı tetanoz aşısı için. Bebeğin hareketini hissediyor musun dedi hayır dedim o zaman yapamayız hissetmeye başlayınca gel dedi
Duyguxx Kyyhulya doktorum %80 kız demişti 13 haftalıkken. 14 haftalıkken gittiğimde erkekte olabilir emin değilim kordonu var dedi. Başka doktora gittim kız dedi. En sonunda 16+4 ikon gördük pipisini😂 şu an 18 haftalığız
Kyyhulya Duyguxx yaaa işte insanı böyle ikilemde bırakıyorlar Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ilk önce de bende bir oğlum olsun çok istiyorum bakalım artık
Aylin2019 Benim üçüncü gebeyim olduğundan iki kızlarım da daha erken hissettiğim için stres yaptım ama bana herkeze diyor ki bu eğer erkekse erkekler çok geç kıpırdamış ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten de yorumlara baktım zaman herkeze diyor ki erkek ben de hala hissetmedim acaba erkek mi de o yüzden hissetmiyorum da
Emine982 Aylin2019 benim de 3.cu gebeliğim 18+0 olduk erkek bebeğim olcak bende hala hissetmiyorum bı ara hissediyorum sanmıştım ama o bebek değilmiş 😕
Bebekveben İlk gebeliğim 20. Haftadaydım ilk hissettiğimde. 24 haftalık şu an 4 haftadır hiç durmuyor 😂